Wouter Hoeffnagel - 08 juli 2024

Pure Storage voegt nieuwe oplossingen toe aan partnerprogramma

Pure Storage voegt een aantal oplossingen toe aan zijn partnerprogramma, met als doel het verbeteren van de operationele efficiëntie en klantervaring van partners. De nieuwe oplossingen stimuleren partners, maken geautomatiseerde facturering mogelijk en bieden inzicht in assets van klanten. Zo wil het bedrijf voor partners voorspelbare terugkerende inkomstenstromen in de huidige service-gedreven economie ondersteunen en garanderen.

Pure Storage voegt nieuwe oplossingen toe aan partnerprogramma image

Het gaat onder meer om AI-gedreven Asset Management. Met het Pure1 Assets-dashboard krijgen partners onder meer een heldere kostenanalyses tijdens renewal-periodes met slimme workflows. Door inzicht te krijgen in aflopende subscriptions en AI-gebaseerde aanbevelingen, kunnen partners renewals omzetten in plannings- en groeigesprekken. Hiermee kunnen ze meer omzet boeken en tegelijk nieuwe IT-projecten ontdekken.

Ook nieuw is de Digital Master Services Agreement. Pure Storage geeft partners de mogelijkheid om te kiezen voor een nieuw self-service inkoopmodel, waarmee klanten zich kunnen abonneren op aanvullende Evergreen//One-diensten binnen Pure1. Het nieuwe model bevat een partnermarge en biedt inzicht in accounts voor partners om de omzetgroei te volgen.

Partner Intelligence

Partners krijgen nieuwe strategische inzichten door bestaande Partner Intelligence-oplossingen uit te breiden. Hieronder vallen account-specifieke KPI’s, trends en gerichte groeikansen en platformprestatie-analyses om inzicht te krijgen in upsell-kansen en klantervaringen te verbeteren.

Pure Storage Partner Invoice Management biedt self-service factuurrapportage, API’s en een actiegericht dashboard, wat de reconciliatietijd verkort.

'Partners zijn verlengstuk van ons bedrijf'

“Als volledig channelgedreven bedrijf is Pure Storage 100% toegewijd aan zijn partners. De partners zijn een verlengstuk van ons bedrijf en begeleiden onze gezamenlijke klanten naar digitale transformatie en krachtige bedrijfsresultaten. Onze partners helpen om klanten succes te laten boeken met ons as-a-Service-platform voor datastorage en oplossingen die grote waarde, flexibiliteit en kostenbesparingen bieden. Wij ondersteunen onze partners met moderne training, tools en enablement die zijn verankerd in ons Pure Partner Programma”, zegt Geoff Greenlaw, Vice President, EMEA & LATAM Channel Sales bij Pure Storage.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!