Redactie - 08 juli 2024

i3-Technologies neemt CTOUCH over

i3-Technologies, toonaangevend fabrikant van interactieve technologische oplossingen, is verheugd de overname van CTOUCH aan te kondigen, prominent ontwikkelaar van duurzame touchscreens. Deze strategische overname zal het aanbod en het marktbereik van i3-Technologies versterken, waardoor de positie als wereldleider in de industrie voor interactieve technologie- en samenwerkingsoplossingen wordt verstevigd.

i3-Technologies neemt CTOUCH over image

De overname van CTOUCH sluit aan bij de missie van i3-Technologies om interactieve, inspirerende en geïntegreerde oplossingen te bieden die samenwerking en betrokkenheid bevorderen in omgevingen in het onderwijs, het bedrijfsleven en de publieke sector. De expertise van CTOUCH op het gebied van duurzame touchscreen displays en software vormt een aanvulling op het bestaande portfolio van oplossingen van i3-Technologies, waardoor de gecombineerde entiteit een uitgebreide reeks oplossingen kan leveren aan klanten over de hele wereld. Dankzij deze overname kan i3-Technologies voldoen aan de groeiende vraag naar interactieve displays in verschillende markten over de hele wereld.

'Mijlpaal'

"Deze overname is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie en stelt ons in staat om de duurzame en veilige oplossingen, het kanaal en de klanten van CTOUCH te combineren met die van onszelf. Samen zullen we blijven innoveren en onze klanten de beste interactieve technologische oplossingen blijven bieden." zegt Gert.

Michel De Coster, CEO van i3-Technologies voegt hieraan toe: "Deze overname onderstreept ons streven om wereldwijd marktleider te worden op het gebied van interactieve oplossingen. Door de toekomstbestendige technologieën van CTOUCH te integreren met onze eigen technologieën, zijn we in staat om ongeëvenaarde oplossingen te bieden die de toekomst van interactieve ervaringen voor onze klanten zullen stimuleren. Onze gedeelde visie en gebundelde krachten zullen ons in staat stellen om nieuwe standaarden te zetten voor innovatie en klanttevredenheid."

"Dit is een bijzondere mijlpaal voor de hele CTOUCH familie. Deze overname geeft een nieuwe dimensie aan onze productontwikkeling, verkoop, marketing en onze dienstverlening", aldus François Barlinckhoff, CCO van CTOUCH.

Portfolio versterken

"CTOUCH en i3-Technologies hebben altijd de ambitie gehad om een van de toonaangevende wereldwijde touchscreen merken te worden. Ik ben erg blij dat we zowel onze bestaande als nieuwe klanten in de toekomst een nog sterker portfolio kunnen voorstellen", voegt CTOUCH CFO Bernard Gosselink toe.   

Remmelt van der Woude, CEO van CTOUCH voegt hieraan toe: "We zijn erg trots op zowel onze afgelegde weg als deze volgende stap. Sinds 2010 zijn we gegroeid met focus op groen, door gedrevenheid en vriendschap. Ik ben blij dat we ons nu aansluiten bij een organisatie waarin de mogelijkheden om waarde toe te voegen voor scholen en bedrijven nog groter zijn. Ik zie dit als een nieuw hoofdstuk en kijk ernaar uit om i3-Technologies en CTOUCH samen te voegen.

Huidige productaanbod blijft ondersteund

i3-Technologies zet zich in voor een vlotte overgang voor de bestaande klanten en channel partners van CTOUCH. Het bedrijf zal het huidige productaanbod van CTOUCH blijven ondersteunen en verbeteren en tegelijkertijd nieuwe functies en functionaliteiten integreren om een nog krachtiger en veelzijdiger oplossingspakket te bieden. Klanten kunnen hetzelfde hoge niveau van service en ondersteuning verwachten waarmee ze inmiddels vertrouwd zijn.

De overname van CTOUCH positioneert i3-Technologies voor aanhoudende groei en succes in de markt van interactieve technologie. Door het combineren van middelen en expertise is het bedrijf klaar om innovatie te stimuleren, haar aanwezigheid op de markt uit te breiden en een buitengewone waarde te leveren aan haar klanten en partners.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!