Witold Kepinski - 09 juli 2024

Erik de Geus vertrekt bij VMware

Erik de Geus, General Manager & Senior Director Benelux bij VMware, verlaat het bedrijf. Dit meldt hij op LinkedIn.

Erik de Geus vertrekt bij VMware image

"Alle mooie dingen komen tot een einde, op 1 juli na meer dan 14 ongelooflijke jaren verliet ik VMware vervuld van een diep gevoel van dankbaarheid. Een geweldige reis, beginnend als Account Executive voor de Publieke Sector en de laatste 3 jaar als leider van VMware Benelux. Ik heb het voorrecht gehad om samen te werken met enkele van de meest toegewijde en getalenteerde individuen, en ik heb het geluk gehad om sterke relaties op te bouwen met onze gewaardeerde klanten en partners. Dank aan verschillende belangrijke leiders die instrumenteel zijn geweest in mijn carrière en persoonlijke ontwikkeling bij VMware, maar vooral het vertrouwen dat ze in mij hadden", schrijft De Geus. 

"Een speciale dank aan alle leden van het VMware Benelux-team die een belangrijke rol hebben gespeeld bij het succes en natuurlijk mijn managementteam."

'Onvergetelijke reis'

"Aan al mijn collega's en connecties binnen VMware in de afgelopen 14 jaar: jullie passie, expertise en kameraadschap hebben deze reis werkelijk onvergetelijk gemaakt. Samen hebben we uitdagingen overwonnen, overwinningen gevierd en een cultuur van samenwerking en innovatie bevorderd die VMware onderscheidt. Ik ben enorm trots op wat we samen hebben bereikt en de impact die we hebben gehad op de industrie. Bedankt voor het voorrecht om deel uit te maken van deze ongelooflijke reis. Het was een eer en een genoegen om als Sr. Regional Director voor de Benelux te mogen dienen en ik ben dankbaar voor de kansen, ervaringen en vriendschappen die VMware mij heeft geboden", aldus De Geus.

"Ik wens jullie allemaal blijvend succes, voorspoed en voldoening in jullie toekomstige werkzaamheden. Ik ga genieten van een lange zomervakantie, genieten van tijd met familie en vrienden, zodat ik daarna met hernieuwde energie en nieuwe inzichten aan een nieuwe uitdaging kan beginnen"

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!