Witold Kepinski - 16 maart 2016

Veeam reikt partner awards uit

Veeam reikt partner awards uit image

Tijdens de Veeam Partner Summit 2016 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum zijn partner awards uit gereikt.

De Veeam Partner Awards werden uitgereikt door Lodewijk van Klaveren, Manager Channels Veeam Benelux. IT2Grow (foto) won liefst twee awards. it2grow zorgt voor IT infrastructuur bij middelgrote en MKB bedrijven in Nederland en Europa. Met specialisatie op het gebied van infrastructuur en Data Availability zijn advies, implementatie en managed services de belangrijkste diensten van it2grow.
Door de strikte merkkeuze kan it2grow (samen met HP, VEEAM, NUTANIX, VMware en Exagrid) vergaande garanties geven over de beschikbaarheid van infrastructuur en data, waardoor organisaties zich op leukere en kernactiviteiten kunnen richten. "Het is uniek dat één partner twee awards wint. it2grow heeft het afgelopen jaar prachtige projecten aangebracht en heeft de meeste enthousiaste klanten. Een terechte winnaar dus!" zegt Channel Manager Sandra Mansour van Veeam. "Fantastisch om zoveel erkenning te krijgen van zowel Veeam als van onze klanten. Ik ben trots op ons team en we gaan dit jaar net zo hard voor onze klanten werken als afgelopen jaar" was de reactie van Patrick Louwe (directeur van it2grow).

Beschikbaarheid

Interconnect heeft tijdens de Veeam Partner Summit de prestigieuze award voor beste VCSP Partner in ontvangst mogen nemen! Deze award gaat naar de partner die verantwoordelijk is voor het hoogst aantal Veeam Cloud Connect Backup Reported VMS, en de meeste groei van gerapporteerde VMS. De oplossingen van Veeam passen naadloos in het portfolio van Interconnect en dragen bij aan de snelle groei van deze organisatie. Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Indirect Sales manager Elwin Sterk en Marketing manager Maartje van Alem van Interconnect nemen trots de prijs in ontvangst. Elwin Sterk: “Veeam is een zeer betrouwbare speler in de markt voor databeschikbaarheid. Veeam investeert veel in haar partners en de innovatie van de producten. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten oplossingen te bieden die tegemoetkomen aan een duidelijke behoefte uit de markt, namelijk continue beschikbaarheid van IT-diensten,” aldus Elwin Sterk.

Hieronder de lijst van de winnaars:

Fastest Growth of the year: SoftwareOne Netherlands

Best SMB partner of the year: Comparex Nederland

Most Significant project of the year: IT2Grow

Best VCSP partner of the year: Interconnect services

Customer choice 2015: IT2Grow

Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 37.000 ProPartners en meer dan 183.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Het Veeam Partner evenement werd mede mogelijk gemaakt door Veeam, Copaco, Microsoft, Exagrid, NetApp, Tintri en Azlan.

Bekijk de Presentatie slides om inzicht te krijgen in de besproken onderwerpen tijdens de Veeam Partner Summit 2006.

Foto’s van de Partner Summit staan op Facebook. U kunt Veeam ook volgen op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van Veeam nieuws

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!