Witold Kepinski - 18 mei 2016

DCC Nederland viert 5 jaar distributie van Bitdefender software

DCC Nederland viert 5 jaar distributie van Bitdefender. “In mei 2011 hebben wij het distributiecontract met Bitdefender ondertekend. Terugblikkend kan ik alleen maar zeggen: Wat een ongelovige reis hebben wij achter de rug, samen met hen” zegt Volker Ladage, directeur van DCC Nederland. Al meer dan 100 resellers en MSP’s hebben de weg naar DCC Nederland en Bitdefender gevonden.

Gestart met alleen “ouderwetse” on-premise oplossingen heeft het portfolio zich inmiddels ontwikkeld tot een zeer uitgebreide range aan licentiebundels voor zowel on-premise als cloud management en virtuele omgevingen. “De echte groei zette in na de release van de cloud console” vervolgt Ladage. “Hiermee bieden wij onze resellers één console voor het beheer van al hun klanten, en dat is precies wat resellers zoeken”.

Inmiddels is DCC Nederland ook uitermate succesvol met het Bitdefender MSP model. “Vorige maand op de Bitdefender 2016 Summit in Boekarest hebben wij voor de 2e keer op rij de Award gewonnen voor beste MSP Distributor Worldwide. Men is onder de indruk van onze expertise en het groeiende aantal MSP’s die deze oplossing in gebruik heeft”. Het Bitdefender MSP-model wordt inmiddels ook door MSP’s ingezet die de Bitdefender OEM agent via hun Remote Management tool beschikbaar hebben. “Deze Bitdefender OEM agent biedt níet de mogelijkheden die de native agent heeft, en vaak kiezen MSP’s dan voor de variant met de meest uitgebreide functionaliteit” zegt Arnold Kok, product manager bij DCC Nederland. 

SLTN Vierkant Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
SentinelOne bannercampagne BW BN 04-09-2023 tm 31-01-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!