Witold Kepinski - 10 september 2016

Mindbreeze & Incentro sluiten partnerschap voor enterprise search

Mindbreeze & Incentro sluiten een partnerschap voor enterprise search. De kennis en expertise van beide bedrijven op het gebied van enterprise search beloven een succesvolle samenwerking. Samen bieden Incentro en Mindbreeze innovatieve enterprise search oplossingen voor grote organisaties.

Incentro is actief op het gebied van enterprise search oplossingen met de Google Search Appliance (GSA). Met Mindbreeze inSpire kan Incentro haar dienstverlening voor on-premise zoekoplossingen verder versterken. Samen met Mindbreeze zal Incentro de grote organisaties blijven voorzien van innovatieve on-premise zoekoplossingen waarmee zij hun rendement op informatie verder kunnen vergroten.

Met een enterprise search solution verhogen wij de zelfredzaamheid van de klant of de medewerker door informatie makkelijk toegankelijk te maken. Het resultaat van een goede zoekoplossing vertaalt zich in verhoogde conversie op producten en informatie, call-reductie naar de klantcontact centra en een verhoogde user experience.

Als specialist in enterprise solutions is het doel van Incentro om het rendement van informatie te optimaliseren, op basis van creatieve, innovatieve en bovenal relevante oplossingen en Mindbreeze Inspire is er daar nu één van.

Mindbreeze en Incentro zien een grote markt voor intelligente tools voor de enterprisebrede zoektocht naar informatie. Samen kunnen we deze zoektocht begeleiden met het product Mindbreeze inSpire.

Mindbreeze heeft een netwerk van internationale partners en uitgebreide ervaring met soortgelijke migratiescenario's.

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!