Witold Kepinski - 15 oktober 2016

EET Europarts distributeur Honeywell Scanning & Mobile Productivity

Honeywell aanbieder van mobiele computers, spraakgestuurde software en workflows, barcodescanners en printers gaat een samenwerking aan met distributeur Europarts zo meldt Guido Vangenechten, Benelux Sales Director bij Honeywell.

“Het is een zeer belangrijke overeenkomst die wij met Honeywell hebben gesloten” zegt Bob Debie, Sales Director POS / Auto ID van EET Europarts BV. “Honeywell’s toonaangevende producten en technologieën zullen EET Europarts’ positie, als een essentiele leverancier en partner voor onze POS & Auto ID klanten in de Benelux, helpen consolideren.”

EET Europarts is sterk gericht op de POS & Auto ID industrie en heeft het POS assortiment evenals de interne POS organisatie de afgelopen jaren aanzienlijk laten groeien. De distributieovereenkomst geeft EET Europarts de mogelijkheid om haar POS & Auto ID klanten en installateurs een groter productportfolio aan te bieden. Daarnaast zal EET Europarts service bieden bij het implementeren van grote POS projecten.

Bertrand Lombardo, Sales Channel Director Europe & Russia bij Honeywell, zegt: “Na de overname van The PoS Company in de Benelux door EET Europarts, gevolgd door de Barex overname in de Nordics, verwachten wij een groei van onze business met EET Europarts.”

 

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 AWS Summit Amsterdam tm 30 mei 2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!