Redactie - 09 november 2016

OpenText Release 16 biedt inzicht in digitale transformatie

OpenText, speler in Enterprise Information Management (EIM), kondigt de introductie van Release 16 Enhancement Pack (EP1) aan. EP1 is een reeks van aanvullingen en verbeteringen op Release 16. Release 16 is een uitgebreid en geïntegreerd digitaal informatieplatform dat organisaties in staat stelt elk bedrijfsproces te digitaliseren en informatie workflows te beheren.

De belangrijkste veranderingen zijn de aanvullingen in de Experience Suite met OpenText Teamsite en OpenText Extream en de introductie van de Discovery Suite. Met de nieuwe reeks verbeteringen blijft OpenText zijn EIM-platform uitbreiden en wordt betrokkenheid en inzicht over de gehele informatiestroom mogelijk aldus de leverancier.

De nieuwe updates van OpenText Release 16 stellen organisaties in staat om klantrelaties verder uit te diepen, gepersonaliseerde communicatie mogelijk te maken en digitale klantervaringen te verbeteren. Organisaties kunnen de gehele customer journey digitaliseren en verkrijgen zo beter inzicht in de klant, de partner en het businessproces. Release 16 is gebouwd in de OpenText Cloud en maakt een flexibele hybride strategie mogelijk die naadloos aansluit bij de wensen, eisen en het budget van de bestaande IT-structuur van de klant.

Voor een volledige samenvatting van de belangrijkste updates aan Release 16 kunt u in dit bericht (Engelstalig)raadplegen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!