Witold Kepinski - 16 november 2016

Amsio levert HPE Cloud28+ diensten in de Verenigde Staten

Amsio levert als eerste lid van het HPE initiatief Cloud28+ cloud diensten in de Verenigde Staten. Dit meldt HPE Cloud 28+ kopstuk Xavier Poisson (foto) in een blog. Het Europese cloud platform viert tijdens HPE Discover in London (29 november tot 1 december) zijn eenjarig bestaan. Cloud28+ is een community van verenigde service providers, resellers, ISV’s, developers, overheidsinstanties en eindgebruikers, die zich richt op het versnellen van enterprise cloudadoptie in heel Europa en nu dus ook in de VS.

Met Cloud28+ is automatische implementatie van enterprise cloud apps mogelijk. Daarnaast versnelt het de time-to-market voor Cloud28+-partners en biedt het klanten een ruimere keuze. De verbeteringen van Cloud28+ omvatten een App Center, een partner-dashboard op basis van real-time analyses en compatibility met andere technologieplatformen.

Cloud28+ is een community van verenigde Service Providers, resellers, ISV’s, developers, overheidsinstanties en eindgebruikers, die zich richt op het versnellen van enterprise cloudadoptie in heel Europa. Het biedt een online, samengevoegde catalogus van cloud services die op basis van vereisten van de gebruiker een koppeling maakt met vertrouwde clouddiensten op verschillende prijsniveaus. Cloud28+ beschikt momenteel over bijna 1.000 producten via Infrastructure-as-a-Service, Platform-as-a-Service en Software-as-a-Service.

Via Cloud28+ vinden volgens HPE klanten en partners bewezen en betrouwbare clouddiensten. Door middel van een lokale Service Provider kunnen ze die vervolgens zelf afnemen en installeren. Klanten kiezen met Cloud28+ de juiste mix van private cloud, publieke cloud en professional services voor hun business zodat zij kunnen transformeren naar een hybride IT-omgeving en tegelijkertijd voldoen aan lokale regelgeving. Cloud28+ heeft de selectie van ondersteunde technologie uitgebreid en omvat nu HPE Helion OpenStack, Microsoft Azure, VMware, Ormuco en Docker. Het uitgebreide technologieplatform maakt een brede reeks aan diensten beschikbaar en zorgt er tegelijkertijd voor dat het mogelijk is om via een Container as a Service (CaaS) framework op basis van Docker Datacenter de diensten over te dragen van de ene Server Provider naar de andere.

Lees meer in de blog.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!