Witold Kepinski - 21 november 2016

Ingram Micro Nederland lanceert Cloud Store van partner SCCT

Ingram Micro Nederland kondigt aan dat de cloud store van hun partner SCCT, zakelijk ICT dienstverlener, live is gegaan. Door de uitbreiding van het Cloud Ecosysteem vwil Ingram Micro zijn aanbod op het gebied van clouddiensten verbreden.

Het Ingram Micro Cloud Store programma biedt Cloud Solution Providers (CSP’s) en resellers de mogelijkheid om snel een self-branded e-commerce store te ontwikkelen zodat zij met vertrouwen en eenvoud cloud oplossingen kunnen configureren, leveren en beheren voor hun eindklanten. Met cloud store kunnen partners hun business naar een hoger niveau brengen met een online store, die direct in hun bestaande website is geïntegreerd. Partners hebben volledig toegang tot de cloud services en oplossingen die verkrijgbaar zijn op de Ingram Micro Marketplace. En kunnen persoonlijke service diensten creëren en zich zo op specifieke marktsegmenten richten, promoties aanbieden en cross-sell campagnes ontwikkelen.

“Wij zijn verheugd over het feit dat onze partner SCCT live gegaan is met hun branded cloud store,” zegt Joost Fhij (foto), Director Cloud & Microsoft Benelux en Italië bij Ingram Micro. “Met cloud store voldoen we aan de vraag van partners uit de markt om hen op een snelle en eenvoudige manier te voorzien van een geïntegreerde self-branded e-commerce store voor clouddiensten. Cloud store biedt onze partners de mogelijkheid een significant concurrentievoordeel te behalen. Zij kunnen cloud oplossingen, die nu nog bestaan uit het Microsoft Office 365 aanbod, verkopen, leveren en beheren. Deze worden in een later stadium aangevuld met  het aanbod van andere prominente cloud leveranciers. Deze branded store kan in de eigen website geïntegreerd worden.”

Over de samenwerking zegt Carlo Schaeffer, Technical Director SCCT: “Samen met het Ingram Micro Cloud team hebben we nauw samengewerkt om de cloud store in te richten naar onze huisstijl en inhoudelijke wensen. We zijn erg tevreden met het resultaat en verheugen ons erop dat veel van onze klanten naast onze bestaande dienstverlening voordeel behalen middels onze cloudstore (https://cloudstore.scct.nl). Het grote voordeel voor onze klanten is de eenvoud om Microsoft Cloud oplossingen aan te kopen en te kunnen beheren”.

WK

SLTN Vierkant Gartner BW start 5 juli tm 4 nov 2023
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!