Witold Kepinski - 14 december 2016

Schouw Informatisering partnert met Microsoft Dynamics CRM specialist Cayentis

ERP specialist voor de voedingsmiddelenindustrie, Schouw Informatisering, gekozen om een samenwerking te starten met Microsoft Dynamics CRM leverancier Cayentis.

Een CRM systeem is een belangrijk hulpmiddel om de relatie met klanten te versterken. Hierin wordt immers alle waardevolle informatie over de klant gezet. Daarbij komt dat klanten steeds minder om het product, maar steeds meer om de dienstverlening rond een product geven. Het persoonlijke contact dat bedrijven hebben met klanten wordt per saldo minder, maar als er contact is moet het juist waardevoller worden. Met het op orde hebben van alle relatie- en communicatiegegevens kunnen bedrijven hier aan werken. “Een goede afweging op het gebied van CRM software binnen het totale automatiseringspakket wordt voor voedingsmiddelenbedrijven dus steeds belangrijker” zegt Danny Cevaal, Commercieel Directeur bij Schouw Informatisering.

Het is geen toeval dat Schouw Informatisering de samenwerking met Cayentis als CRM partner wordt aangaat. Eén van de belangrijkste argumenten voor dit partnership was de bekendheid van Cayentis met een aantal Schouw klanten, welke allen zeer tevreden zijn over deze samenwerking. Daarnaast is Cayentis een robuuste partner met veel ervaring en veel referenties. Ook heeft Cayentis een integratielaag ontwikkeld, waardoor de integratie tussen Microsoft Dynamics CRM en andere systemen, websites en databases, simpel geregeld wordt: CRM Hugger. “Deze koppeling zorgt ervoor dat alleen configuratie nodig is en bedrijven snel en beheersbaar aan de slag kunnen met de CRM software” aldus Jacques van Engelshoven, directeur van Cayentis.

Schouw Informatisering wil klanten één geïntegreerde totaaloplossing bieden. “Microsoft Dynamics CRM van Cayentis sluit hierdoor naadloos aan bij deze propositie. Wij leveren zelf de hoogst mogelijke kwaliteit aan onze klanten en verwachten dit ook van onze partners. Cayentis heeft een bewezen track record en we hebben een goede culturele klik” aldus Cevaal. Ook de vraag vanuit de markt naar een CRM oplossing neemt enorm toe, en specifiek naar Microsoft Dynamics CRM. “We hebben veel aanvragen waarmee we op korte termijn verwachten te starten samen met Cayentis. De basis voor een vruchtbare samenwerking ligt er zeker."

 

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Arctic Wolf BW vierkant
Axians MAESTRO BN start 28-9 tm 28-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!