Witold Kepinski - 23 februari 2017

Daimler AG kiest voor Citrix ShareFile

Daimler AG gaat Citrix ShareFile gebruiken voor een betere internationale samenwerking. Citrix ShareFile helpt internationale auto en vrachtwagen fabrikant om documentstromen flexibel en veilig te managen voor teams over de hele wereld.

Daimler AG, een van de grootste autoproducenten ter wereld, zocht voor haar 280.000 werknemers naar een betere, flexibele en veilige oplossing om wereldwijd grote bestanden te kunnen uitwisselen. Citrix ShareFile voldeed aan alle vereisten.

ShareFile is een oplossing die de onderneming in staat stelt alle 280.000 werknemers overal ter wereld te bereiken, terwijl toch de mogelijkheid blijft bestaan om lokaal extra controles op veiligheid en compliance uit te voeren. Door gebruik te maken van ShareFile is het bedrijf in staat de ondersteuning voor oudere systemen terug te dringen, de risico’s van dataverlies te verlagen door bestandsdeling via e-mail, en een zelfbedieningsomgeving in te richten waarmee werknemers, maar ook leveranciers van buiten de onderneming, op een veilige manier wereldwijd samen aan bestanden kunnen werken.

Citrix ShareFile is een oplossing voor bestandsdeling en synchronisatie. Het integreert met alle grote DLP-systemen en beveiligt data onderweg met Information Rights Management (IRM). ShareFile biedt gebruikers in grote ondernemingen datadiensten op alle zakelijke en persoonlijke mobiele apparaten, flexibel aangeboden vanuit de cloud of op locatie, onder volledige controle van IT.

WK

Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
ALSO CTV BW 23-05-2023 t/m 30-05-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!