Witold Kepinski - 07 maart 2017

VOGSY app voor Professional Services beschikbaar in G Suite Marketplace

Het Nederlandse VOGSY is als business solution toegevoegd aan de G Suite Marketplace. VOGSY is ontwikkeld voor project-georiënteerde Professional Service organisaties in de hele wereld, zoals business consultants, marketing en/of communicatie dienstverleners en IT services providers. VOGSY is tevens de naam van het bedrijf dat de oplossing heeft ontwikkeld en deze levert.

VOGSY voorziet de Professional Services sector van een complete business app waarmee elke service provider een echte digital business wordt aldus Leo Koster (foto), Co-founder en CEO van VOGSY: “Nu we zijn opgenomen in de G Suite Marketplace heeft onze applicatie de potentie om in de hele wereld G Suite gebruikers in de Professional Services sector te bereiken. Er is nu een business app voor ze die precies beantwoordt aan hun behoeften.”

VOGSY is Intelligente ERP voor middelgrote Professional Services bedrijven in de Google Cloud. VOGSY zegt middelgrote dienstverleners te hepen om hun Quote-to-Cash processen te organiseren tot een end-to-end proces. De app past de gebruikerservaringen uit social media toe. Informatieoverdracht tussen professionals, account managers, project managers, management en back-office wordt gestroomlijnd en transparant zo beweert VOGSY.

André Hoekzema, head of Google Cloud Benelux: "Met VOGSY kunnen Professional Services providers de rijkdom van Google’s Ecosysteem benutten. De internationale Professional Services sector is belangrijk voor Google omdat zij een sterke hang naar innovatie heeft. We zijn onder de indruk van wat VOGSY in slechts 18 maanden heeft bereikt. De creatie van VOGSY is een mooi voorbeeld van de mogelijkheden die het Google platform biedt voor snelle applicatie-ontwikkeling.”

De G Suite Marketplace presenteert enterprise applications die kunnen worden toegevoegd aan een individueel G Suite account of aan een compleet domein. G Suite Marketplace biedt een keuze aan bedrijfsapplicatie die functionaliteit en features toevoegen aan Google Cloud apps, zoals Drive, Gmail, Google Docs en Sheets. Om toegelaten te worden aan de G Suite Marketplace moet de app voldoen aan Google’s hoge technische normen op het gebied van design, authenticatie en integratie met G Suite.

Professional Services bedrijven kunnen rekenen op optimale ondersteuning bij de implementatie van VOGSY. VOGSY wordt geleverd door implementatiepartners. De beschikbaarheid van VOGSY op de G Suite Marketplace biedt Google Business Partners additionele kansen om hun business in de Professional Services markt uit te breiden, nu ze een volwassen ERP-oplossing kunnen aanbieden die geheel tegemoet komt aan de behoeften van professionals en consultancies. GeeFirm is de launching partner voor de Benelux.

VOGSY kost € 17 per licentie (gebruiker) per maand, exclusief eenmalige setup en BTW.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!