Witold Kepinski - 20 april 2017

Riverbed Technology koopt wireless specialist Xirrus

Riverbed Technology koopt wireless specialist Xirrus image

Riverbed Technology koopt voor een onbekend bedrag wireless specialist Xirrus. Hiermee wil Riverbed zijn software-defined WAN en cloud aanbod versterken zo meldt Riverbed CEO Jerry M. Kennelly.

Xirrus is een leverancier van high-performance draadloze netwerken. De enterprise oplossingen van het bedrijf presteren onder de zwaarste omstandigheden en bieden consistente prestaties met de nodige dekking en beveiliging.

Netwerken

De suite van wifi-oplossingen van Xirrus – arrays, access points, cloud services en bedrade switches – zorgt voor connectiviteit en gemeenschappelijk beheer van het complete netwerk. Xirrus biedt bedrijven die afhankelijk zijn van een draadloos netwerk, een vitale, strategische infrastructuur voor hun kritische applicaties.

Xirrus is wereldwijd actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Thousand Oaks, VS. Het bedrijf is ook in Nederland actief en heeft diverse klanten zoals de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Xirrus wordt gecombineerd met Riverbed SteelConnect, een Software Defined WAN oplossing en als wireless edge networking.

Door: Witold Kepinski

 

 

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!