Witold Kepinski - 26 april 2017

Oracle NetSuite kondigt wereldwijde uitbreidingsinitiatieven aan

Oracle NetSuite kondigt wereldwijde uitbreidingsinitiatieven aan image

Oracle NetSuite kondigt grote wereldwijde uitbreidingsinitiatieven aan om meer van zijn online en cloud gebaseerde crm, erp, commerce en hr aan de man te brengen en klanten beter te ondersteunen. Hierbij wordt het aantal datacenters uitgebreid van vijf naar elf, waaronder in Chicago en Frankfurt. Oracle NetSuite is al actief vanuit een datacenter in Nederland. 

De Oracle NetSuite Global Business Unit zal in meer datacenters gaan draaien,aldus  Jim McGeever, Executive Vice President van Oracle NetSuite Global Business Unit. "Oracle's IT-infrastructuur en het wereldwijde bereik (via datacenters) stelt ons in staat om de klanten te helpen met hun succes waar ze ook zich in de wereld bevinden."

Verder komen er nieuwe kantoren en ontwikkelcentra. Ook wordt er meer personeel aangenomen, onder andere ook bij Oracle Netsuite Nederland.

Bynder

De Nederlandse leverancier van marketingsoftware Bynder heeft onlangs in minder dan twee maanden Oracle’s NetSuite OneWorld in gebruik genomen. Bynder zet de oplossing in voor het beheren van bedrijfskritische processen, zoals financiële administratie, rapportages en wereldwijde financiële consolidatie van zeven vestigingen in Dubai, Barcelona, Londen, Boston, Amsterdam en Rotterdam en transacties in twintig valuta. Met NetSuite OneWorld is Bynder in staat om snel uit te breiden naar nieuwe landen en beschikt het over realtime en actuele data met het oog op het beheren van zijn bedrijfskritische processen.

Door: Witold Kepinski

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!