Redactie - 22 mei 2017

Hands on neemt klantenportfolio Optimatic ICT Solutions over

Hands on neemt klantenportfolio Optimatic ICT Solutions over image

ICT-dienstverlener Hands on uit Weesp neemt per direct de klantenportefeuille van branchegenoot Optimatic ICT Solutions over. De full-service organisatie uit Utrecht is, net als Hands on, al meer dan twintig jaar actief in de markt.

De klanten van Optimatic worden via een zorgvuldig traject overgedragen aan Hands on. Hierbij neemt Hands on ook de medewerkers van Optimatic per direct in dienst, om op die manier een goede voortgang van de klantrelatie te blijven verzekeren. De naam Optimatic verdwijnt hiermee in zijn geheel van de markt. 

René van Klaveren, Directeur van Hands on: “Al jarenlang laat onze organisatie groei zien, mede door de succesvolle invoering van dedicated klantenteams. Deze overname draagt bij in de groei-ambities die we voor de toekomst hebben. We blijven autonoom groeien. Maar deze stap voegt een mooi nieuw hoofdstuk toe aan de ruim 20-jarige geschiedenis van Hands on. In Optimatic hebben we een organisatie gevonden die perfect bij ons aansluit. Onze dienstverlening, focus en kernwaarden zijn nagenoeg hetzelfde. Hierdoor ben ik ervan overtuigd dat we als Hands on de klanten van Optimatic probleemloos in onze organisatie kunnen opnemen. Zij profiteren vanaf nu zelfs van een krachtigere ICT-partner met meer expertise. Samen met onze nieuwe klanten, nieuwe medewerkers en de andere 50 ‘Hands onners’ kijk ik uit naar de rest van 2017.”

Foto: van de ondertekening met links Hands on-Directeur René van Klaveren en rechts Optimatic-directeur Menduh Hasdemir en een afbeelding van het Hands on logo.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!