Witold Kepinski - 01 juni 2017

Bechtle gaat veel Dell hardware leveren aan de NAVO

Bechtle heeft een groot raamcontract gewonnen bij het NAVO Communicatie- en Informatiesystemen (NCI) Agentschap. Bechtle levert Dell hardware, inclusief werkstations, laptops, tablets, displays en andere end apparaten.

De raamovereenkomst getiteld 'IT Modernisering (ITM) Work Package 2 (WP2)' is goed voor bijna 45 miljoen euro. Het raamcontract heeft een looptijd van vijf jaar en omvat de mogelijkheid om twee keer met een jaar verlenging. 

NATO koopt IT-apparatuur van Bechtle om de uitgebreide modernisering van de IT-infrastructuur te vergemakkelijken en het gebruik van gestandaardiseerde apparatuur voor alle NATO sites. Als hoofdaannemer van de NAVO, zal Bechtle AG het ITG WP2 contract samen met haar partner Dell invullen, die de hardware levert. 

De centrale projectorganisatie ligt bij Bechtle AG, terwijl een toegewijd Bechtle team gevestigd in Bonn verantwoordelijk is voor alle operationele taken. Het Bechtle internationale logistieke netwerk zal zorgen voor tijdige levering van IT-apparatuur aan de 44 NAVO-sites.

Bundeswehr

Bechtle heeft een snelgroeiende Public Sector divisie. Het bedrijf telt een groot aantal federale ministeries onder haar klanten en, sinds 2009, het Duitse leger, de Bundeswehr.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!