Redactie - 16 juli 2017

ScanSource Imago breidt samenwerking met BlueJeans

ScanSource Imago breidt samenwerking met BlueJeans image

ScanSource Imago, leverancier van communicatieoplossingen, heeft de samenwerking met BlueJeans, speler op het gebied van videoconferencing, uitgebreid naar Duitstalige landen en de Benelux. ScanSource Imago beweert hiermee te reageren op de toenemende vraag naar cloudgebaseerde video-oplossingen onder eindgebruikers en breidt zijn aanbod uit om nieuwe mogelijkheden te creëren voor zijn wederverkopers.

 ScanSource Imago integreert het zakelijke videoplatform van BlueJeans in zijn aanbod, waarmee zijn wederverkopers meer toegang krijgen tot meer cloudgebaseerde videocommunicatieoplossingen. De samenwerking levert ook nieuwe margemogelijkheden op voor wederverkopers vanwege de compatibiliteit met Microsoft Skype voor Bedrijven. Door samen te werken met BlueJeans kunnen ScanSource-wederverkopers hun klanten een kosteneffectieve en naadloze cloud- en hardwareoplossing aanbieden.

Video conferencing

 "BlueJeans is een van de meest bekende aanbieders van cloudgebaseerde video-oplossingen en we breiden ons samenwerkingsverband met hen graag uit om hun gebruiksvriendelijke service aan te bieden aan onze wederverkopers in Duitstalige landen en in de Benelux," aldus John Vickerage, Area Vice President Northern Europe bij ScanSource Imago, "Met behulp van bestaande compatibiliteit en geplande verdere integratie met onze leveranciers, breidt deze samenwerking ons aanbod videoconferencingoplossingen uit, zowel voor nieuwe als bestaande implementaties."

"Live video heeft de manier waarop we communiceren volledig veranderd. Videocommunicatie zorgt voor een efficiëntere samenwerking en meer productiviteit," zei James Campanini, vice president en general manager EMEA, BlueJeans, "Daarom zijn we verheugd dat meer mensen in Duitstalige landen en de Benelux zullen profiteren van onze intuïtieve en zeer schaalbare cloudgebaseerde video-oplossingen dankzij de uitbreiding van de samenwerking tussen ScanSource Imago en BlueJeans."

 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!