Wouter Hoeffnagel - 25 juli 2017

Bynder lanceert gratis digital asset management oplossing

Bynder lanceert nieuwe software: Orbit. Met Orbit ontsluit het Nederlandse softwarebedrijf zijn beheer- en brandingsoftware voor het MKB en marketingteams. De nieuwe software helpt bedrijven met hun digital asset management (DAM): het opslaan, beheren en distribueren van digitale bestanden. Orbit wordt gratis op de markt gebracht.

Een jaar geleden kreeg Bynder een investering van ruim 20 miljoen euro. Dankzij deze investering kan het Amsterdamse bedrijf zich nu met producten als Orbit op nieuwe doelgroepen richten. Chris Hall, oprichter en CEO van Bynder: “We merken dat er veel vraag is naar producten die wij op enterprise-niveau aanbieden. Waar merken als Puma en KLM baat hebben bij strak beheer van campagnes en bestanden, geldt dat natuurlijk ook voor bijvoorbeeld kleine marketingteams, freelance ontwerpers en reclamebureaus.”

Gebruikers betalen niets

Bynder zet Orbit als gratis product in de markt. “De groeiende vraag naar digitale content biedt kansen voor marketeers. De uitdaging zit echter in goed beheer en toegankelijkheid van deze content. Orbit maakt hier korte metten mee en zorgt dat iedereen binnen een organisatie alle digitale bestanden gemakkelijk kan vinden, gebruiken en delen.” stelt Hall.

Orbit is per direct beschikbaar en biedt 100GB gratis opslag waarvan een ongelimiteerd aantal gebruikers gebruik kunnen maken.

SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024 SLTN Vierkant
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!