Redactie - 15 november 2017

NetApp en Fujitsu introduceren NFLEX geconvergeerde infrastructuuroplossing

NetApp en Fujitsu introduceren NFLEX geconvergeerde infrastructuuroplossing image

Fujitsu en NetApp introduceren het NFLEX Converged Infrastructure-platform, een vereenvoudigd datacenterplatform dat het Fujitsu-server PRIMERGY CX- rekenplatform combineert met ONTAP besturingssysteem dat draait op All Flash FAS-opslagsystemen van NetApp.

NFLEX is een ideaal platform voor klanten die behoefte hebben aan eenvoudige, zeer capabele datacenteroplossingen die ze met vertrouwen kunnen inzetten voor hun bedrijfskritieke applicaties. Dit zegt Andy Sayare, CI Solutions Marketing uit voor NetApp. "Om onze klanten te helpen de voordelen van Fujitsu en NetApp-oplossingen te realiseren, brengt NFLEX een vooraf vastgesteld, vooraf geconfigureerd geconvergeerd infrastructuuraanbod samen met meerdere modellen om uit te kiezen. NFLEX-oplossingen worden geleverd met één enkel steunpunt, beschikbaar via NetApp of Fujitsu. Netwerkconnectiviteit is inbegrepen bij Extreme Network switching en VMware is klaar om te draaien met ondersteuning van Fujitsu. De configuraties zijn gedimensioneerd en gebouwd op basis van NetApp en Fujitsu-expertise in toonaangevende datacentervereisten. Het resultaat is een eenvoudig te bestellen, vooraf geteste oplossing die een betrouwbaar platform rechtstreeks aan onze klanten levert."

De NFLEX-oplossing is direct beschikbaar van zowel NetApp als Fujitsu en via onze gezamenlijke kanaalpartners voor klanten in Europa in het eerste kwartaal van het kalenderjaar 2018.

Ga voor meer informatie over NFLEX naar www.netapp.com/nflex , lees de NFLEX-oplossing en lees het NFLEX-blog van Melissa Palmer, dat ingaat op de technische details van de NFLEX Converged Infrastructure-oplossing .

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!