Witold Kepinski - 04 december 2017

AWS biedt vijf nieuwe machine learning diensten

AWS biedt vijf nieuwe machine learning diensten image

Tijdens het AWS Re: Invent heeft Amazon Web Services vijf nieuwe machine learning-services en een deep-learning enabled draadloze videocamera voor ontwikkelaars aangekondigd. 

Amazon SageMaker is een volledig beheerde service voor ontwikkelaars en gegevenswetenschappers om snel hun eigen machine-leermodellen te bouwen, op te leiden, in te zetten en te beheren.  AWS introduceerde ook AWS DeepLens, een diepgaande leervriendelijke draadloze videocamera die real-time computervisie-modellen kan gebruiken om ontwikkelaars hands-on ervaring te bieden met machine learning. 

En AWS heeft vier nieuwe toepassingsservices aangekondigd waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen die op mensen gelijkende cognities nabootsen: Amazon Transcribe voor het converteren van spraak naar tekst; Amazon Vertalen voor het vertalen van tekst tussen talen; Amazon begrijpen voor het begrip van natuurlijke taal; en Amazon Rekognition Video, een nieuwe computer vision-service voor het analyseren van video's in batches en in realtime. 

Ga voor meer informatie over AWS-machine learning-services naar:https://aws.amazon.com/machine-learning/. Of lees meer hier.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!