Redactie - 01 januari 2018

Synigo en Liquit brengen Microsoft Office werkplek en sociaal intranet samen

Synigo en Liquit brengen Microsoft Office werkplek en sociaal intranet samen image

Synigo en Liquit brengen de Microsoft Office werkplek en sociaal intranet samen in een nieuwe generatie intranet & digitale werkplek: Synigo Pulse voor MS Office 365. Een centrale, digitale werkplek die sociale, technische en veilige toepassingen van Microsoft Office 365 combineert.

Je werk doen op elk apparaat, vanuit één taakgericht scherm met alle gewenste functionaliteiten: taken, agenda's, groepen, bedrijfsnieuws, applicaties en notificaties - uit MS Office en andere CRM, ERP en elektronische leersystemen. Synigo Pulse zorgt volgens betrokken bedrijven voor een verbeterde werkervaring, minder klikken en minder vertraging in de organisatie. “Dankzij Liquit in Synigo Pulse kunnen we een betere en completere ervaring van Microsoft Office 365 mogelijk maken voor alle gebruikers”, aldus Xavier Geerdink (foto), Business Consultant bij Synigo. “Als een van de werkplekaanbieders in Europa heeft Liquit veel ervaring met de beheer-aspecten van applicaties. Het partnership met Synigo biedt ons de mogelijkheid om gezamenlijk de ultieme gebruikerservaring te creëren”, aldus Peter Hermeling, partner bij Liquit.

Medewerkers zien volgens Synigo en Liquit op elk apparaat een eenvoudige, taakgerichte werkplek met alle functionaliteiten die zij nodig hebben om te werken. Met alle gewenste applicaties en directe meldingen uit ERP, CRM en HRM systemen. Uit praktijkervaring blijkt dat deze werkomgeving medewerkers stimuleert om meer vragen te stellen en dat zorgt ervoor dat het wiel niet opnieuw uitgevonden hoeft te worden. Er worden meer documenten gedeeld in plaats van gemaild en verloren zoektijd wordt drastisch teruggedrongen. Met als resultaat een hogere medewerkerstevredenheid en meer productiviteit.

Synigo Pulse en Liquit zijn gebruiksklaar en kunnen op maat worden ingericht voor elke organisatie. De werkplek is veilig en biedt Single Sign-on met de Office 365 authenticatie. Synigo Pulse en Liquit helpen organisaties bij hun digitale transformatie: nieuwe online tools worden stap voor stap geïntroduceerd, terwijl legacy systemen onderdeel blijven van de nieuwe portal, waarmee de dagelijkse werkzaamheden van de organisatie zo min mogelijk worden verstoord. De nieuwe portal is vanaf dag 1 het startpunt voor iedere medewerker. Op de portal zien zij tegels die verwijzen naar nieuwe applicaties én tegels die verwijzen naar bestaande en bekende applicaties en informatiebronnen. De portal creëert rust in de organisatie en vereist minder technisch beheer. De kosten zijn schaalbaar en voorspelbaar, waarmee snel kan worden ingespeeld op organisatieveranderingen. Synigo Pulse & Liquit samen zijn beschikbaar vanaf 5 Euro per gebruiker per maand, exclusief licentiekosten van MS Office 365.

Citrix

Met de integratie van Liquit in de Synigo Pulse werplek kunnen gebruikers op Synigo Pulse elke applicatie starten die zij nodig hebben: lokale applicaties, Citrix, RDS & AppV. Liquit voegt intelligentie toe aan de applicaties en herkent de situatie waarin de gebruiker zich bevindt, bijvoorbeeld locatie en type apparaat. Aan de hand van deze context wordt dynamisch bepaald hoe en met welke technologie een applicatie wordt opgestart. Gebruikers zien per applicatie altijd het hun bekende icoontje van de applicatie, waarbij aan de achterkant naar gelang de beste technische optie een lokale applicatie of een Citrix sessie, remote app of App-V versie wordt gestart.

 

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!