Redactie - 04 januari 2018

Alcadis voegt SO Connect toe aan portfolio

Alcadis, gevestigd in Houten, is benoemd tot officiële distributeur van SO Connect. Met de toevoeging van SO Connect versterkt Alcadis haar portfolio aan Wi-Fi oplossingen en geeft het partners de mogelijkheid om waarde aan hun Wi-Fi services toe te voegen.

SO Connect was voorheen bekend als SO WIFI. SO WIFI is een Social Wi-Fi tool die toegevoegd kan worden aan Wi-Fi access points. Door de recente lancering van SO Review worden beide producten samengebracht in SO Connect. De producten stellen service providers, system integrators, resellers en locatiehouders in staat om betere Wi-Fi services te bieden met eenvoudig in te richting inlogpagina’s, social login mogelijkheden, advertising en diverse analytic tools. SO Connect is inzetbaar voor veel verschillende partijen – bijvoorbeeld hotels, horeca en openbare gelegenheden. SO Connect kan geïntegreerd worden in de Wi-Fi apparatuur van alle fabrikanten.

User Experience

“De merkonafhankelijkheid van deze oplossing stelt ons in staat om een veel breder publiek te bedienen. Wi-Fi is tegenwoordig onmisbaar en het is nu zaak om daar een verbeterde user experience aan toe te voegen. Maar dan op een gebruiksvriendelijke manier zodat het ook voor de locatie meerwaarde biedt. SO Connect biedt deze functionaliteit en geeft ons zo de oplossing waar klanten naar zoeken,” aldus Joop Ausma (foto), Sales Manager bij Alcadis.

SO Connect biedt bedrijven de tool om hun klanten echt te leren kennen en hoe zij hen nog beter van dienst kunnen zijn. Bedrijven kunnen middels dit complete marketingplatform direct in contact komen met hun klanten. Daarnaast verzamelt deze tool informatie over klanten, bezoekers en zelfs passanten zodat bedrijven betere keuzes kunnen maken om zo meer omzet te generen. Het digitale platform van SO Connect biedt o.a. de mogelijkheid om advertenties te versturen aan bezoekers, zowel offline als online. Ook kunnen bedrijven nu zelf marktonderzoek doen om zo meer rendement te behalen, aldus Ausma.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!