Witold Kepinski - 09 januari 2018

Dynappco sluit zich aan bij het NetSuite Alliance Partner Programma

Dynappco sluit zich aan bij het NetSuite Alliance Partner Programma image

Dynappco, een gespecialiseerde NetSuite Consulting dienstverlener, sluit zich vanaf heden aan bij het NetSuite Alliance Partner Programma. Via de samenwerking met Oracle NetSuite brengt Dynappco een uitgebreide portefeuille van ‘Cloud Bedrijfstoepassingen’ naar de Benelux markt.

Dynappco – het Oracle NetSuite kenniscentrum van De Cronos Groep, Platinum partner binnen het Oracle PartnerNetwork – verbreedt de Oracle samenwerking met een NetSuite dienstenaanbod om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar ERP oplossingen in de Benelux. De Oracle NetSuite oplossing wordt aangevuld met andere Dynappco cloud oplossingen in het domein van Scanning, Mobile Supply Chain, Planning & Budgettering en Factuur Digitalisatie.

“De Oracle NetSuite oplossing is zeer gebruiksvriendelijk, waarbij een grote mate van configuratie en personalisatie mogelijk is ”, getuigt Johan Pintens, Managing Partner bij Dynappco. “De Oracle NetSuite oplossing biedt ook industrie-specifieke functionaliteiten voor verschillende sectoren, zoals distributie & groothandel en de dienstensector. Hierdoor worden snellere implementaties mogelijk. Een mooi voorbeeld is de Oracle NetSuite-implementatie die door Dynappco wordt uitgevoerd bij enkele Cronos bedrijven, waarbij 13 bedrijven in 2 landen werden geïmplementeerd in 3 maanden.

“NetSuite heeft hoge verwachtingen naar de Dynappco NetSuite Alliance samenwerking”, zegt Mark Woodhams, Oracle NetSuite EMEA Vice President. “Dynappco is een NetSuite implementatie dienstverlener met een bewezen ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit en met de mogelijkheden om snel en adequaat te beantwoorden aan de vraag van de klant. De klant krijgt daarbovenop de keuze om zijn Oracle NetSuite oplossing uit te breiden met bijkomende componenten en diensten die worden aangereikt vanuit De Cronos Groep.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!