Redactie - 06 februari 2018

Arrow Electronics biedt AlgoSec security management oplossingen

Arrow Electronics biedt AlgoSec security management oplossingen image

Arrow Electronics is officieel benoemd tot leidend distributeur van AlgoSec in Nederland. AlgoSec is een leverancier van bedrijfsgestuurde security managementoplossingen die bedrijven helpen veiliger, wendbaarder en meer compliant te worden.

De AlgoSec Security Management-oplossing automatiseert op intelligente wijze het beheer van netwerkbeveiliging via cloud, SDN en on-premise netwerken. Gebruikers kunnen vanaf één beeldscherm automatisch de connectiviteitsvereisten van applicaties ontdekken, vanuit bedrijfsperspectief proactief risico's analyseren en op intelligente wijze uitgebreide beveiligingswijzigingen automatiseren – en dat alles zero-touch en naadloos georkestreerd in elke omgeving.

Arrow en AlgoSec hebben meer dan een jaar nauw met elkaar samengewerkt in Nederland en onlangs een distributiecontract voor de Nederlandse markt gesloten. AlgoSec heeft al sterke zakelijke relaties met Arrow in Spanje, Portugal, het VK en Australië en ziet een mooie kans om met Arrow in Nederland samen te werken om zijn security managementoplossing nog beter onder de aandacht van resellers en grootzakelijke klanten te brengen.

Marc-Henri Guy, regional sales director bij AlgoSec: “Arrow biedt significante toegevoegde waarde aan onze gezamenlijke klanten. De distributeur heeft zich het afgelopen jaar bewezen door een aantal nieuwe enterprise klanten aan ons te verbinden dankzij zijn kennis en expertise. We zien veel potentieel in de Nederlandse markt en merken dat onze propositie in deze regio goed aanslaat. In Arrow hebben we een goede partij gevonden om deze groeimarkt voor ons te ontsluiten.”

Bart van Rheenen (foto), general manager Arrow ECS Nederland: “We zijn verheugd dat we AlgoSec aan ons security-aanbod mogen toevoegen. De producten van AlgoSec sluiten goed aan op ons bestaande portfolio en completeren zodoende onze dienstverlening zodat we een nog beter, op maat gesneden security-aanbod kunnen leveren aan onze klanten en eindgebruikers.”

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Zscaler BW 04-06 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!