Witold Kepinski - 26 april 2018

We are you en Virtual Affairs bundelen hun krachten

We are you en Virtual Affairs bundelen hun krachten image

Digital agency We are you. en het Amsterdamse fintech bedrijf Virtual Affairs bundelen hun krachten. De nieuwe formatie behoort, met ruim 350 digitale professionals, tot de top van digitale bureaus in Nederland. Virtual Affairs voegt een mooi klantportfolio toe van grote namen in de financiële sector.

“We are you. haalt met deze overname specifieke expertise in huis in de financiële sector”, aldus Jorg Verweij, CEO van We are you. “Virtual Affairs heeft een goede branchekennis en beschikt over kant-en-klare oplossingen voor banken en verzekeraars. Net als bij eerdere overnames van de We are you.-formatie, blijft Virtual Affairs als zelfstandige eenheid opereren.”

Ook Erik Lamers, Managing Partner bij Virtual Affairs, is enthousiast over de overname: “We zijn enorm blij met deze ontwikkeling. We hebben met onze verkopende partner Holland Venture een mooie groei, ook internationaal, door kunnen maken, waardoor we deze volgende stap kunnen zetten. We kunnen onze klanten nu nog meer schaalbaarheid en zekerheid bieden. Op technisch vlak kunnen de verschillende bedrijven die onder We are you. vallen, veel van elkaar leren.”

Robin Peters, Managing Partner bij Virtual Affairs, vult aan dat de culturen van de huidige We are you.-onderdelen goed aansluiten bij die van Virtual Affairs. “Door een vergelijkbare manier van werken en een platte organisatiestructuur kunnen medewerkers eenvoudig bijdragen aan elkaars projecten. Dat biedt onze digitale professionals nog meer uitdaging en onze Nederlandse en internationale klanten profiteren hierdoor van een breder aanbod van specialismen."

Virtual Affairs is het vierde label binnen de groep We are you. We are you. heeft met de nieuwe toevoeging vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Tuil, Den Bosch, Sofia, Minsk en Melbourne en telt ruim 350 medewerkers. We are you. kiest in zijn strategie voor focus en kwaliteit. Verweij licht toe: “Wij realiseren slimme digitale oplossingen die bepalend zijn voor de business van onze klanten. Oplossingen die onze klanten helpen groeien en het leven makkelijker maken. Dit kan alleen door intensief samen te werken met elkaar en met onze klanten en door het altijd beter te willen doen. Dat geldt voor concept & design, realisatie en doorontwikkeling van bedrijfskritische digitale platformen.

V.l.n.r.: Jorg Verweij, Robin Peters en Erik Lamers

Cloudian BW - week 11/12-2023 Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023
ALSO CTV BW 23-05-2023 t/m 30-05-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!