Wouter Hoeffnagel - 07 mei 2018

Copaco neemt activiteiten Pronovus over

Copaco neemt activiteiten Pronovus over image

Copaco neemt met directe ingang de activiteiten van Pronovus over. Pronovus is een value added distributeur met oplossingen op het gebied van security, data archiving en identity management over. De oplossingen worden door Copaco geïntegreerd in haar Data Center Solutions & Software portfolio.

Sacha Wingers, Business Director bij Copaco: “Met deze uitbreiding krijgen we toegang tot een aantal interessante nieuwe merken die ons portfolio op het gebied van security en identity management verder kunnen verbreden. Hiermee sluiten we naadloos aan op de snel groeiende behoefte bij onze partners waar het gaat om maatwerk oplossingen die aansluiten op de AVG/GDPR wetgeving.”

Bob Dielis, Managing Director bij Pronovus: "Wij zijn zeer verheugd om deel uit te maken van het Enterprise Team van Copaco. Deze overname zal bijdragen aan een sterke groei van oplossingen op het gebied van identity management, informatiebeveiliging en active data management. Hiermee biedt Copaco een totaalpakket aan oplossingen aan haar partners en kan zij advies en ondersteuning bieden op het gebied van de komende AVG/GDPR."

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Darktrace BW 28-05 tm 18-06-2024
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!