Redactie - 08 augustus 2018

Dutch Connect & Dutch IT-channel aanwezig op de IFA

Dutch Connect & Dutch IT-channel aanwezig op de IFA image

Hét grootse CE Hardware event van Europa, de IFA, vindt dit jaar plaats van vrijdag 31 augustus tot woensdag 5 september 2018 in Berlijn. Dutch Connect en Dutch IT-channel zullen aanwezig zijn om verslag te doen van de laatste innovaties, trends en productaankondigingen van de grote hardwarefabrikanten. Als hoogtepunt voor de Nederlandse bezoekers staat op maandag 3 september de traditionele Holland Stube op het programma dat Dutch Connect in nauwe samenwerking met Tech Data Connectivity organiseert.

Steeds groter en populairder

De IFA wordt de afgelopen jaren steeds een beetje groter en belangrijker, ook voor het ICT-kanaal. Door de opkomst van trends als Bring Your Own Device, smart home/office is er een verregaande versmelting gaande tussen de outlets van zakelijke en consumentenhardware. De IFA is sowieso de plaats waar vrijwel alle grote smartphonefabrikanten aanwezig zijn als Samsung, LG, Sony, Lenovo en Wiko. Maar ook de laptops en accessoires zijn volop op de IFA te vinden. Feit is ook dat bijna alle apparatuur wordt aangesloten op het internet waarmee we volop in het IoT tijdperk zijn aanbeland.

Ook zijn de laatste jaren steeds meer robots te spotten op de IFA, waarmee de reden op naar Berlijn te gaan voor een ICT-professional steeds groter is. Een snelle wandeling door de hallen met koelkasten, wasmachines en koffiemachines leert dat ook daar interessante integraties te maken zijn. Tenslotte is Berlijn niet ver weg, een mooie niet te dure stad en is de entree tot de IFA ook slechts €32 per dag. Kortom: kom ook naar de IFA!

Holland Stube Ma. 3.9.2018 17.00-19.00 Unter die Turm Tech Data und Dutch Connect Prasentieren!

De netwerkparty voor Nederlanders in Berlijn

Traditioneel staat op maandagnamiddag dé netwerkparty voor alle aanwezige Nederlanders op het programma. Dit jaar wordt deze borrel georganiseerd door Tech Data samen met Dutch Connect. Namens Tech Data heet Mario van Lemmen iedereen van harte welkom op het terras van de IFA Oktober Tent die Under die TV-Turm staat. Vanuit Dutch Connect en Dutch IT-channel zullen HP van Tilburg en Witold Kepinski aanwezig zijn om de gasten te verwelkomen. Er worden weer zo’n 150 mensen verwacht. Inschrijven voor deze borrel kan hier

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023
Vertiv BW week 5 liggend groen/vierkant oranje 27-11-2023 tm 04-12-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!