Witold Kepinski - 20 september 2018

Ruckus versterkt channel met ‘Dogfather’ Technical Community

Ruckus versterkt channel met ‘Dogfather’ Technical Community image

Ruckus Networks, onderdeel van ARRIS, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de Dogfather Technical Community in EMEA. Dit programma helpt partners vooruit met educatieve initiatieven die een competitieve draai geven aan het Ruckus partner ecosysteem. De Dogfather Technical Community biedt partners innovatieve oplossingen voor de opkomende wensen en steeds groeiende behoeften van klanten.

Het versterken van partners staat centraal in het channel-ethos van Ruckus. Door betekenisvolle relaties met de partnercommunity aan te gaan, wil Ruckus voortdurende technische ondersteuning leveren op lokaal niveau. Het Dogfather-programma omvat verschillende elementen, elk met eigen specifieke middelen, zoals eenvoudig toegankelijke technische training via maandelijkse webinars, seminars, workshops, events en social media. Al deze onderdelen zijn beschikbaar in 15 verschillende talen.

“Het verkoopkanaal is continu aan verandering onderhevig, waarbij technologische innovatie voor partners en natuurlijk klanten altijd de hoofdrol speelt”, zegt Matthew Bell, Principal Analyst bij Canalys. “Partners de kans geven zich te onderscheiden is cruciaal om als vendor in zo’n competitieve markt het verschil te kunnen maken en om loyaliteit te stimuleren. Het getuigt van grote toewijding aan de branche om partners te voorzien van de skills en kennis die ze nodig hebben om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.”

Groei van het kanaal is prioriteit, zeker na de lancering van het nieuwe two-tier partner programme eind 2017. Ruckus zet het verkoopkanaal op de eerste plaats en onderkent het belang van een partner community door hen te voorzien van de juiste tools om winstgevend, competitief en leidend te zijn, met behulp van de technologie van Ruckus.

“We hopen dat de lancering van het Dogfather programma onze partner community nog hechter maakt”, zegt Massimo Mazzeo-Ocello, director of systems engineering EMEA bij Ruckus Networks. “De beste partnerschappen zijn erop gericht elkaars bedrijven beter te maken, waarbij zowel risico’s als beloningen gedeeld worden. Als vendor moeten we onze partners niet afremmen, maar versterken. Onze channel partners moeten niet alleen overleven, ze moeten groeien en bloeien in een wereld waarin technologie centraal staat.”

Het Dogfather Technical Community programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Big Dogs: het jaarlijkse EMEA sales en technologie event voor senior executives van Ruckus-partners
Mini Dogs: regionale partner roadshows voor regionale sales and technische teams
Dogfather remote enablement: maandelijkse webinars and tech-nieuwsbrieven over diverse onderwerpen, beschikbaar in 15 talen voor alle partners
Dogfather Days: Ruckus live events voor technical engineers, beschikbaar in 15 landen
Distributor Days: Ruckus technical events met hun relevante partners, ondersteund door distributeurs
Social Media: eenvoudig inzetbare, kant en klare blogs, social posts en spotlight promoties
De voordelen van de Dogfather Community zijn per direct beschikbaar voor Ruckus’ Elite en MKB-partners.

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!