Witold Kepinski - 02 oktober 2018

Alcadis IgniteNet-portfolio uitgebreid met diverse nieuwe access points

Alcadis, gevestigd in Houten, heeft nu ook de access points van IgniteNet toegevoegd aan zijn portfolio. Met de toevoeging van deze access points beschikt Alcadis over een breder aanbod aan draadloze oplossingen voor de consumentenmarkt en het MKB-segment.

IgniteNet biedt een breed aanbod aan 802.11ac Wave 2 access points die ideaal zijn voor verschillende netwerkomgevingen, variërend van woningen, villa’s, kleine kantooromgevingen tot kleine retailers. Door gebruik te maken van de 802.11ac Wave 2-standaard kunnen deze access points doorvoersnelheden tot wel 2,6 Gbps behalen. Dankzij de IP-55-behuizing van de access points kunnen ze zowel indoor als outdoor worden geïmplementeerd. De nadruk ligt op eenvoud, gebruikersgemak (met beheer vanuit een cloud controller) en kwalitatief hoogwaardige prestaties.

Alle producten van IgniteNet kunnen beheerd worden via de IgniteNet Cloud Controller. Deze uitgebreide cloud controller biedt een centraal beheer van het netwerk, de mogelijkheid om te monitoren, diverse add-ons om aan het netwerk toe te voegen en een optimalisatie van de performance van het netwerk.

IgniteNet niet nieuw aan portfolio

In april van dit jaar had Alcadis zijn portfolio al uitgebreid met de MetroLinq Point-to-Point-producten van IgniteNet. MetroLinq is de 60 GHz millimeter Wave Point-to-Point-productlijn van IgniteNet. Deze producten zijn ’s werelds eerste kosteneffectieve 60 GHz point-to-points die het mogelijk maken om hoge doorvoersnelheden, betrouwbaarheid en interferentievrije verbindingen te leveren.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!