Wouter Hoeffnagel - 26 maart 2019

Integrated Works is Cisco IoT Authorization Partner

Integrated Works is Cisco IoT Authorization Partner image

Integrated Works is met ingang van maart 2019 door Cisco benoemd tot Cisco IoT Authorization Partner in Nederland. Het Cisco IoT Authorization Partner programma werd in november 2018 tijdens de Cisco Partner Summit in Las Vegas aangekondigd en is eind januari 2019 officieel gelanceerd. Integrated Works is één van de eerste organisaties in Nederland die deze titel krijgt toegekend.

Organisaties die door Cisco benoemd worden tot Cisco IoT Authorization Partner combineren hun expertise op het gebied van Operationele Technologie (OT) met hun kennis van Cisco-netwerktechnologie. De partnerstatus toont aan dat Integrated Works beschikt over expertise in diverse industriesectoren, zoals de verwerkende industrie, energie en nutsbedrijven en de reis- en transportbranche.

De juiste kennis in huis

"Het behalen van deze certificering is niet alleen positief voor Integrated Works, maar ook voor onze relaties die meer uit hun Internet of Things-oplossingen willen halen. Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan goed geïntegreerde, efficiënte en optimaal beveiligde IoT-omgevingen. Het ontwerpen en bouwen van dit soort oplossingen vraagt om specifieke expertise en gedegen kennis van de Cisco-architectuur en bijbehorende IoT-oplossingen. Deze certificering is voor klanten het bewijs dat Integrated Works deze kennis en expertise bezit en dat we voldoen aan alle eisen die Cisco op dit gebied stelt aan zijn partners", zegt Remco Apon, directeur Integrated Works.

"We hechten er veel waarde aan dat onze partners voorop lopen in kennis en dat zij zich zoveel mogelijk specialiseren en certificeren om zo de waarde van Cisco goed te positioneren. Zeker op het snel groeiende gebied van het 'Internet of Things' is er een duidelijke behoefte aan de juiste expertise. Wij denken dat Integrated Works met deze certificering onze gezamenlijke industrieklanten nog beter kan ondersteunen bij hun IoT-projecten", zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization bij Cisco Nederland.

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!