Redactie - 06 mei 2019

LucidLink Filespace biedt cloud file service voor gedistribueerde workloads

LucidLink Filespace biedt cloud file service voor gedistribueerde workloads image

LucidLink, leverancier van technologies voor cloud file-services, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Filespace, ee cloud file-service voor gedistribueerde workloads met toegang op afstand tot grote bestanden of terabytes tot petabytes aan gegevens.

Het is het eerste SaaS-aanbod dat de manier verandert waarop organisaties omgaan met de uitdaging grote bestanden over lange afstanden te delen om toegang te krijgen tot enorme gegevenssets op wereldwijd verspreide locaties. LucidLink werkt met elke cloud, on-prem object-opslag en met elk besturingssysteem.

"LucidLink heeft een andere benadering gekozen voor het leveren van cloudbestanddiensten", zegt Steve Anderson, oprichter van Baseline Ventures. "Naarmate cloudservices meer en meer worden toegepast, worden workloads gedistribueerd uitgevoerd en zijn directe toegang tot gegevens en bestanden vereist, ongeacht de grootte en locatie. LucidLink lost het probleem op van directe toegang tot bestanden, ongeacht de grootte en locatie, door de gegevens die u nodig hebt te streamen, wanneer u deze nodig hebt en waar u deze nodig hebt. Ik geloof dat dit de toekomst is van datamanagement. "

LucidLink gaat in op het probleem van afstand en latency in cloudomgevingen door het verkeer tussen applicaties en opslag op afstand te verminderen. Door de reactietijd drastisch te verbeteren, worden bestandsgegevens efficiënt en gestreamd on-demand geleverd. Filespaces is een cloud-native bestandssysteem dat bovenop elk objectarchief staat. Het vermindert de effecten van latentie wanneer cloudopslag als primaire opslag wordt gebruikt, terwijl gebruikers het kunnen mounten en gebruiken als een lokale schijf. Het is ideaal voor bedrijven die bestandsservers en NAS-apparaten willen uitbreiden of vervangen met een cloud-native benadering in sectoren zoals media en entertainment, gezondheidszorg en videobewaking aldus het bedrijf.

"De on-premise vs. cloud-opslag is tot nu toe twee onafhankelijke en ontkoppelde aanbiedingen. Door elke S3-opslag naadloos om te vormen tot gewoon een andere lokale opslagruimte, stelt LucidLink organisaties in staat gebruik te maken van de cloudeconomics voor data-loadloads met hoge capaciteit ", aldus George Dochev, mede-oprichter en CTO. "Hierdoor worden eerder opgeslagen gegevens op NAS-apparaten vrijgegeven en is deze vanaf elke locatie toegankelijk met de hoogste vertrouwelijkheid."

 

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 Cloudian BW - week 11/12-2023
Progress Communications BN start week 17 tm 19

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!