Redactie - 18 maart 2020

Belangrijk nieuws voor directieleden en marketing professionals

Dutch IT Channel biedt uitkomst voor afgelaste events.

De Coronacrisis treft ons inmiddels allemaal. Vrijwel elke organisatie wordt geconfronteerd met de gevolgen van de inmiddels vergaande maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan zoals afgelaste events.

Het Dutch IT-channel platform biedt u een aantal alternatieven, bijvoorbeeld als uw event moet worden geannuleerd en u toch snel en effectief het contentprogramma van dit event met uw doelgroep, zowel klanten als prospects, wilt delen.

Dutch IT-channel weet hoeveel voorbereiding er zit in het organiseren van een event. We bieden u daarom de mogelijkheid om (een gedeelte van) deze content op professionele wijze om te vormen tot een online productie. Dit kunnen wij voor u verzorgen via video, audio en geschreven tekst. Op deze manier landt uw boodschap goed en duidelijk via onze website, nieuwbrieven, social media kanalen en Google News bij onze lezers en volgers, uw doelgroep.

Wij bieden tevens een breed scala aan mogelijkheden voor effectieve communicatie met uw doelgroep, bijvoorbeeld als het gaat om actiematige campagnes, productnieuws en/of meer strategische berichtgeving.

Neem nu contact op:

Dutch IT Channel denkt graag vrijblijvend met u mee en wat ons betreft gaan we dan ook snel in gesprek en maken op basis van uw individuele wensen een voorstel op maat.

Voor meer informatie neem contact op met Yvonne Bansagi: y.bansagi@dutchitchannel.nl mobiel 06-23530399

SLTN Vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!