Redactie - 08 december 2020

Server-Eye benoemd Infinigate tot distributeur voor de BeNeLux

Server-Eye benoemd Infinigate tot distributeur voor de BeNeLux image

Server-Eye biedt een intuïtieve oplossing voor Remote Monitoring & Management. Server-Eye wordt inmiddels al vele jaren op de Duitse markt verkocht en is nu exclusief verkrijgbaar bij Infinigate Benelux.

Infinigate biedt MSP-resellers extra security en efficiency met een tool set. De tool set bestaat o.a. uit een 24-7 toegankelijke portal die gratis beschikbaar is voor iedere reseller die één of meer MSP producten bij Infinigate afneemt. In één overzicht zijn alle facturen inzichtelijk en door slimme filters is het makkelijk te achterhalen welke klant nieuw is of wie niet meer afneemt. Daarnaast is het gemakkelijk om te zien welke klanten meer of minder licenties hebben afgenomen zodat de facturatie aangepast kan worden. In de portal zijn verschillende trainingen beschikbaar, SLA- en calculatie templates die MSP resellers veel tijd en geld besparen.

“Er is bewust gekozen om Server-Eye toe te voegen als leverancier vanwege de intuïtieve Remote Monitoring & Management oplossing. Het product is zelfstandig in te zetten en ook in combinatie met de andere IT security oplossingen die wij aanbieden,” zegt Raymond van Kasteel, Managing Director Infinigate Benelux.

“Server-Eye is voor de BeNeLux markt nieuw, maar resellers worden door Infinigate maximaal ondersteund door middel van verkoop en technische ondersteuning.

“Als IT systeemhuis, onder de naam Krämer IT in Duitsland hadden wij zelf behoefte aan het versimpelen van de standaard IT werkdag. Vanuit deze behoefte ontwikkelde wij speciaal Server-Eye. Hiermee werd ook gelijk ons tekort aan hoog gekwalificeerd personeel opgelost doordat het systeem ondersteuning biedt met veel functies en geautomatiseerde processen. Wij willen na het succes in Duitsland nu uitbreiden in de Benelux ” zegt Michael Krämer, Directeur ServerEye.

“Infinigate’s focus op IT beveiliging en hun toewijding aan haar sterke partnergemeenschap is van toegevoegde waarde voor onze eigen go-to-market strategie,” voegt Krämer toe. “Hun professional services en ondersteunende capaciteiten zijn van een hoog niveau en dat maakt Infinigate voor ons de perfecte partner. Zij bieden consultatie-gebaseerde pre-sales en professionele services die gebruikt kunnen worden door hun partners, wat het gehele verkoopproces versimpeld en verbeterd.”

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!