Wouter Hoeffnagel - 10 februari 2021

Dynabook is Technology Partner voor endpoints devices binnen IGEL Ready Programme

Dynabook is Technology Partner voor endpoints devices binnen IGEL Ready Programme image

dynabook neemt deel aan het IGEL Ready Programme als Technology partner voor endpoint devices. Dankzij de samenwerking is IGEL’s next-gen edge OS gevalideerd voor een aantal dynabook devices, waardoor deze gebruik kunnen maken van de security-oplossingen van IGEL. In onze regio heeft Dynabook Benelux sinds 2019 een partnership met IGEL voor mobiele thin client-oplossingen. Deze samenwerking wordt nu uitgebreid.

De Satellite Pro C40-H en Satellite Pro L50-G zijn de eerste dynabook devices die een IGEL Ready-certificatie ontvangen. De dynabook devices zijn ook één van de eerste mobiele endpoint devices die gecertificeerd zijn als IGEL Ready, waardoor klanten van dynabook hun werknemers kosteneffectief, efficiënt en veilig kunnen laten thuiswerken.

IGEL-ecosysteem

Organisaties die kiezen voor dynabook’s IGEL Ready-devices kunnen gebruikmaken van het IGEL-ecosysteem. dat bestaat uit meer dan 100 IGEL Ready-partners. De technologie van deze partners is compatibel en integreert met dynabook devices via IGEL OS. Het Ready Programme biedt een ecosysteem waarin klanten geschikte devices, tools en applicaties kunnen vinden, verdeeld over verschillende categorieën. Klanten kunnen deze implementeren op hun virtuele desktop of cloud workspace. Vervolgens hebben ze toegang vanaf ieder dynabook device dat is uitgerust met de software van IGEL.

“Door een IGEL Technology Partner te worden, bieden we onze klanten de mogelijkheid om te profiteren van de eenvoudige, veilige en kosteneffectieve implementatie van virtuele werkplekken - iets dat in deze tijd van thuiswerken steeds belangrijker wordt. Zeker in de sectoren die vragen om de meest robuuste vorm van endpoint security,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe. “We zijn trots op het feit dat de Satellite Pro C40-H en L50-G onderdeel zijn van het handjevol mobiele endpoint devices die tot nu toe gecertificeerd zijn als IGEL Ready. We kijken er dan ook naar uit om in de komende maanden nog meer devices beschikbaar te maken binnen het programma.”

“We zijn verheugd dat we Dynabook Europe kunnen verwelkomen in het IGEL Ready Programma. Hiermee formaliseren we een langlopende samenwerking tussen de twee bedrijven,” zegt Divya Saggar, Senior Manager, IGEL Alliances bij IGEL. “De toekomst van enterprise computing ligt in de cloud. Dankzij het IGEL Ready Programme kunnen klanten van dynabook profiteren van de geavanceerde security van onze Edge OS. Tegelijkertijd beschikken ze over betrouwbare en frictieloze toegang tot een breed aanbod van tools, applicaties en diensten die cruciaal zijn om bedrijfscontinuïteit en -groei mogelijk te maken.”

Meer informatie is hier beschikbaar. De dynabook IGEL Ready devices zijn beschikbaar via geselecteerde channelpartners. Meer informatie over deze partners is hier te vinden.

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024
Arctic Wolf BN Gated Content

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!