Wouter Hoeffnagel - 12 februari 2021

Thinkwise beloont partners met awards

Thinkwise beloont partners met awards image

Dit jaar zijn voor het eerst de Thinkwise Partner Awards uitgereikt. De winnaars zijn afgelopen week bekendgemaakt. Thinkwise erkent met deze prijzen partners die een aanzienlijke groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Rogier van Konijnenburg, Sr. Partner manager van Thinkwise: “Het afgelopen jaar hebben onze partners wederom een onmisbare bijdrage geleverd aan het succes van Thinkwise Software. Samen met onze partners werken we hard aan de modernisering en realisatie van enterprise business software bij een groot aantal organisaties. We bedanken al onze partners dit jaar weer voor hun fantastische prestaties en het vertrouwen in Thinkwise. We kijken dan ook al uit naar een nieuw succesvol jaar waarin we samen met onze partners veel bedrijven gaan helpen om met hoge snelheid te innoveren en digitaal te transformeren.”

Winnaars

Dit jaar zijn er in vier categorieën partner awards uitgereikt. De winnaars zijn:

  • EsperantoXL: Thinkwise SI Partner of the Year 2020
  • Acto: Thinkwise ISV Partner of the Year 2020
  • OVSoftware: Thinkwise Most Promising Partner of the Year 2020
  • Harm Horstman: Most Valuable Person of the Year 2020

Thinkwise System Integrator Partner of the Year 2020 – EsperantoXL

De Thinkwise System Integrator Partner of the Year 2020 Award is dit jaar uitgereikt aan EsperantoXL. Dit is een blijk van waardering voor de mooie resultaten die het bedrijf het afgelopen jaar behaalde en de diverse lopende projecten.

Roel Hoeks, Managing Partner van EsperantoXL: “EsperantoXL heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt in zowel de ontwikkeling qua expertise als het realiseren van nieuwe projecten met het low-code platform van Thinkwise. Juist met de hulp van het Thinkwise platform hebben we aan onze klanten kunnen aantonen dat het moderniseren van legacy én snel waarde toevoegen daadwerkelijk mogelijk is. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met deze aanpak de komende jaren nog harder kunnen groeien om organisaties die te maken hebben met uitdagingen op het gebied van legacy, te kunnen helpen met het automatiseren van hun processen. Wij zijn dan ook erg trots op deze erkenning van Thinkwise.”

Thinkwise ISV Partner of the Year 2020 – Acto

Als één van de meest succesvolle ISV’s met onder meer een grote hoeveelheid aangesloten klanten, wint Acto de Thinkwise ISV Partner of the Year 2020 Award.

Willem Verhoef, CEO van Acto: “Acto ontwikkelt al meer dan 40 jaar bedrijfssoftware voor installatiebedrijven en technisch dienstverleners. We zien dat de wereld van IT en techniek steeds sneller verandert en de digitalisering een steeds grotere rol gaat spelen. Wil je als bedrijf up-to-date blijven op dat gebied, dan heb je daarvoor ook flexibele bedrijfssoftware nodig die zich continu kan aanpassen aan de nieuwe eisen. ERP-systemen moeten gemakkelijk kunnen integreren met andere systemen, omgaan met gegevens vanuit sensortechnologie, ondersteuning bieden voor predictive maintenance en moeten ook nog gebruiksvriendelijk zijn. Om zo’n systeem voor je klanten te kunnen realiseren, kun je haast niet om een low-code platform heen. Een aantal jaar geleden hebben wij de keuze gemaakt om onze bedrijfssoftware te gaan ontwikkelen op basis van het Thinkwise platform en wij hebben daar nog geen seconde spijt van. De award is dan ook de bekroning op onze vruchtbare samenwerking, waarbij Thinkwise zorgt voor het technologisch platform en wij, Acto, voor slimme en gebruiksvriendelijke software voor onze klanten.”

Thinkwise Most Promising new Partner of the Year 2020 – OVSoftware

Met een toegewijd team van specialisten en een aanzienlijk aantal projecten die gaan starten, wint OVSoftware de Thinkwise Most Promising Partner of the Year 2020 Award.

Lucas Harbers, Business Developer van OVSoftware: “Wij zijn enorm vereerd met deze erkenning. Wij hebben veel geïnvesteerd in de kennisontwikkeling en ook zijn de eerste resultaten met het Thinkwise low-code platform een feit. Het komende jaar ziet er al goed uit met een groot aantal projecten die we gaan starten voor bestaande en nieuwe relaties. Dit betreft veelal organisaties die hun digitale transformatie willen versnellen of die een oplossing zoeken voor de steeds sneller veranderende wereld waarin een bedrijf zich snel en flexibel moet kunnen aanpassen aan de marktvraag. Het Thinkwise low-code platform leent zich hier bij uitstek voor.”

Most Valuable Person of the Year 2020 – Harm Horstman

Harm Horstman is door zijn uitzonderlijk grote bijdrage aan het Thinkwise platform via de Thinkwise community, uitgeroepen tot Most Valuable Person of the Year 2020.

Harm Horstman, Application Developer van HH IT Services: “Ik ben zeer vereerd en trots op deze prijs. Het is leuk om te merken dat de ideeën die ik heb aangedragen in het community portal, worden gewaardeerd en meteen worden omgezet in nieuwe features. Het platform ontwikkelt zich momenteel in razend tempo, waardoor het steeds breder inzetbaar wordt. De komende jaren verwacht ik nog veel mooie oplossingen te gaan bouwen, waar opdrachtgevers en gebruikers blij van zullen worden.”

Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29 Arctic Wolf BW vierkant
canalys BW 7 juli tm 2 okt 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!