Nederlandse Cisco Partner Awards 2021 winnaars zijn bekend image

Cisco heeft bekend gemaakt welke Nederlandse partners een Cisco Partner Award hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland in Cisco’s boekjaar 2021. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland, dit jaar tijdens een virtuele sessie, awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Dit jaar waren er maar liefst achttien categorieën waar partners een award voor konden ontvangen. De winnaars van de awards werden bekend gemaakt door Edwin Prinsen (Managing Director Cisco Netherlands) en Daan de Groot (Head of Cisco Partner Organization Netherlands).

Dit jaar zijn de winnaars:

Categorie FY21 Winnaar

1 Distributor of the Year: Ingram Micro

2 Club Cisco Partner of the Year: Advisor

3 Collaboration Partner of the Year: Avit

4 Commercial Partner of the Year: Simac

5 Customer Experience Partner of the Year: Axians

6 Enterprise & Cloud Partner of the Year: Avit

7 Enterprise Partner of the Year: Orange Business Services

8 Managed Services Partner of the Year: KPN

9 Marketing Partner of the Year: Centralpoint

10 Mass Scale Infrastructure Partner of the Year: Nomios

11 Transformation & Innovation Partner of the Year: Axians

12 SMB Partner of the Year: Bechtle

13 Software Partner of the Year: NTT

14 Sustainability & Social Impact Partner of the Year: Telindus

15 Technology Excellence: Data Center: SLTN

16 Technology Excellence: Security: Open Line

17 Public Sector Partner of the Year: Conscia

18 NL Partner of the Year: Axians

Axians Partner of the Year

Ook dit jaar was het thema Transform and Perform. Vanwege de aanhoudende pandemie is het belangrijker dan ooit dat bedrijven zich blijven ontwikkelen. "Voor veel partners is dit een lastige opgave, laat staan tijdens een pandemie. Axians heeft laten zien dat het toch mogelijk is, door 4 jaar op rij een ijzersterke performance neer te zetten en groei in zowel boekingen als software te realiseren. Naast deze fantastische cijfers heeft de partner op indrukwekkende wijze een transformatie doorgevoerd in zijn eigen businessmodel en een eigen Customer Experience practice ontwikkeld. Wij zijn ervan overtuigd dat Axians de komende jaren nog veel waarde zal gaan toevoegen aan onze gezamenlijk klanten. We zijn ontzettend trots op alle partners waar wij mee samenwerken. Onze partners zijn een belangrijke steunpilaar voor Cisco, daarnaast kunnen we veel van onze partners leren, en vice versa.” zegt Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands. “Het was weer een roerig jaar, en ik ben super trots op alle ontwikkelingen die onze partners hebben doorgemaakt. Ik wil iedereen van harte feliciteren met het winnen van een award!”

Cisco start investeringsproject voor partners

Als onderdeel van het tweede termijn van Digitale Versnelling Nederland, lanceert Cisco een investeringsproject voor Nederlandse partners om hun te helpen hun ambities te realiseren. De partners van Cisco krijgen de mogelijkheid om een (nieuw) project te realiseren door middel van financiële ondersteuning van Cisco. Hein Dekkers, Directeur Digitale Versnelling Nederland zegt over het project: “We zoeken naar partners met gedurfde ambities en initiatieven die bijdragen aan onze duurzame missie en groeiplannen om een veilige digitaal inclusieve samenleving te realiseren.”

Cisco-partners kunnen hun initiatieven vóór 1 december 2021 aanmelden bij Daan de Groot. 19 december zal Cisco de selectie bekendmaken en enkele partners uitnodigen om hun idee te pitchen in een Dragons’ Den-achtige setting in januari 2022.

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 SLTN Vierkant
AWS Summit Amsterdam liggend tm 31 mei 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!