Wouter Hoeffnagel - 30 maart 2022

Zoom lanceert partnerprogramma Zoom Up

Zoom lanceert partnerprogramma Zoom Up image

Zoom Video Communications lanceert een nieuw partnerprogramma. Zoom Up is een framework met alle hulpmiddelen die partners nodig hebben. Zoom up beloont partners voor hun investeringen in Zoom, levert nieuwe manieren om het Zoom-platform te gebruiken en biedt voor het eerst de mogelijkheid tot het resellen van Zoom Phone met belplannen voor gekwalificeerde partners in selecte landen.

Zoom Up is ontworpen als een uniform framework voor betere afstemming tussen Zoom en partners, en biedt simpel te volgen en heldere richtlijnen over de vereisten en voordelen van Zoom Up. Het partnerprogramma beloont partners in overeenstemming met hun betrokkenheid bij Zoom. Dit stimuleert voortdurende groei binnen Zoom's uitgebreide partnerecosysteem met hulpmiddelen.

Zoom Phone-licenties met belplannen verkopen

Gekwalificeerde partners in selecte landen kunnen het volledige aanbod aan Zoom Phone-licenties met belplannen verkopen. Zo kunnen resellers het volledige Zoom Platform aanbieden. Zoom Up biedt trainingsmogelijkheden rond competenties en accreditaties. Partners krijgen daarbij een duidelijk stappenplan om hun gewenste expertisegebieden verder te ontwikkelen. Het nieuwe partnerprogramma biedt ook aanvullende marketingondersteuning - van het Partner Demand Center voor demand generation in iedere taal, tot extra financiële ondersteuning voor marketing voor de hoogste partnerniveaus.

“Onze partners zijn van fundamenteel belang voor de groei en het succes van Zoom. Daarom verkennen we voortdurend nieuwe manieren om ons partnerecosysteem te verbeteren en extra voordelen te bieden”, aldus Laura Padilla, Head of Global Business Development and Channel bij Zoom. “Net zoals Zoom zich richt op klanttevredenheid, streven we ook naar partnertevredenheid. Daarom ben ik erg enthousiast over de introductie van Zoom Up, de volgende fase in onze voortdurende evolutie en een voorbeeld van onze toewijding aan gezamenlijk succes met onze partners.”

Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant SentinelOne bannercampagne BW 04-09-2023 tm 31-01-2024
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!