Witold Kepinski - 21 april 2022

Redable is Fastest Growing Partner van Schneider Electric

Redable is Fastest Growing Partner van Schneider Electric image

Bij het jaarlijks terugkerende “Schneider Electric IT Partner Awards” event worden verschillende IT-partners uit het myScheinder programma uitgelicht, omdat ze in 2021 een belangrijke bijdrage hebben geleverd.

Door hun beste beentje voor te zetten en extra aandacht te besteden aan hun klanten, kunnen partners zich onderscheiden en een erkenning krijgen voor een van de verschillende partner awards.

Schneider Electric investeert naar eigen zeggen in een sterke samenwerking met hun partners. Ze geloven dat dit de manier is om klanten op een goede manier te kunnen bedienen. Sebastian Born, VP Secure Power bij Schneider Electric, presenteerde de award-uitreiking: ‘Bij Schneider Electric geloven we dat een sterke samenwerking met onze partners cruciaal is, om onze eindklanten op een goede manier te kunnen bedienen. Vandaar dat we niet alleen investeren in het mySchneider IT Partnerprogramma, maar ook dat we de partners erkennen die het afgelopen jaar een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan onze gezamenlijke doelstellingen.”

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!