Redactie - 30 mei 2022

Copaco breidt audiovisueel assortiment uit met interactieve Hisense-displays

Copaco breidt audiovisueel assortiment uit met interactieve Hisense-displays image

Het Smart Solutions-team van Copaco kondigt een samenwerking aan met Hisense. Partners van Copaco kunnen hierdoor scherp geprijsde, interactieve digiboards, whiteboards en displays inkopen voor zakelijke en educatieve omgevingen.

Hisense is sterk in grote schermen van 43 tot 85 inch en levert bij alle interactieve displays een oplossing voor het draadloos connecteren door middel van een ‘screen share dongle’. Content van laptops delen op het scherm is daardoor een kwestie van een druk op de knop. Ideaal om mensen die op kantoor, thuis en onderweg zijn te laten samenwerken, vergaderen en brainstormen. De lange levensduur maakt dat Hisense-schermen ook perfect zijn voor continu gebruik in winkels, wachtruimtes en voor bewegwijzering in grote gebouwen.

Menno van der Kraan, Country Sales Manager bij Hisense, is erg blij met de samenwerking. Volgens hem is er grote behoefte aan een nieuwe speler met innovatie in het DNA. Hij heeft grote verwachtingen: “We zijn als tv-merk al nummer één in China. Met Copaco willen we nu ook de markt in de Benelux bestormen en groeien naar een plek in de top 3. De keuze voor Copaco is gemaakt omdat zij partners ondersteunen met gedegen advies. Copaco biedt daarnaast een compleet pakket van logistieke diensten en value added services.”

Ook Marc Maas, Manager Business Development bij Copaco, is enthousiast. Hij ziet het partnership als een waardevolle uitbreiding van het Pro AV-assortiment. “Hisense is een speler van wereldformaat, een merk dat wij graag toevoegen aan ons portfolio. Met Hisense brengen we een totaaloplossing naar de markt. Je hebt geen aparte speakers of camera’s meer nodig, maar zet het zo neer. Aansluiten en klaar.”

Wilt u meer informatie over de Hisense-oplossingen, ga naar https://www.copaco.com/nl-nl/ac/vereenvoudig-uw-leven-met-hisense.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!