IGEL Technology

IGEL is een van ‘s werelds meest vooraanstaande leveranciers van een geavanceerd edge OS voor cloudgebaseerde werkomgevingen. Zijn innovatieve aanbod van softwareoplossingen omvat onder meer IGEL OS™, IGEL UD Pocket™ (UDP) en IGEL Universal Management Suite™ (UMS).

Deze oplossingen bieden organisaties een veiliger, kostenefficiënter en effectiever platform voor het beheer van endpoints dat inzetbaar is op vrijwel elk x86-apparaat. De software van IGEL kenmerkt zich door een uitmuntende prijs-kwaliteitsverhouding en is verkrijgbaar op basis van twee functierijke oplossingen: Workspace Edition en Enterprise Management Pack. De in Duitsland ontwikkelde endpoint-oplossingen van IGEL worden geleverd met een brancheleidende hardwaregarantie van vijf jaar, beheerfunctionaliteit en softwareonderhoud tot drie jaar na het einde van de levensduur.

IGEL stelt bedrijven in staat om forse kostenbesparingen te realiseren door het uitbreiden van de nuttige levensduur van hun bestaande endpoints. Alle apparaten waarop het IGEL OS draait kunnen worden beheerd via één dashboardinterface. IGEL beschikt over vestigingen in Europa en de Verenigde Staten en wordt vertegenwoordigd door partners in meer dan 50 landen. Ga voor meer informatie over IGEL naar www.igel.com