PQR
PQR is dé specialist voor professionele ICT-infrastructuren met focus op het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met optimale gebruikerservaring.

PQR adviseert over de 'Werkplek van Morgen' en het 'Datacenter van Morgen' en voorziet haar klanten van innovatieve ICT-oplossingen, van on-premises tot cloud computing, zonder dat processen complexer worden. Eenvoud in ICT, dat is waar PQR voor staat. 

Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over een brede expertise op het vakgebied, getuige de vele hoogste partnerstatussen en certificeringen. PQR is onder meer Cisco Premier Partner, Citrix Platinum Solution Advisor en Elite Partner, HDS Platinum Partner, HP Platinum Partner, meervoudig Microsoft Gold Partner, NetApp Star Partner, RES Platinum Partner en VMware Premier Partner.

PQR is opgericht in 1990, gevestigd in De Meern en telt ruim 100 medewerkers. In het boekjaar 2012/2013 is een omzet geboekt van € 87,6 miljoen en een nettowinst na belastingen van € 2,7 miljoen.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle nieuwe ontwikkelingen rondom PQR en haar partners? Schrijf u dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief via: www.PQR.com/nieuwsbrief.

PQR B.V.
Rijnzathe 7
3454 PV De Meern
www.PQR.com
 
@PQRnl