Veeam

 

Veeam® Software staat voor moderne databescherming (Modern Data Protection™). Veeam is van mening dat de IT-behoeften zijn veranderd en dat organisaties niet langer genoegen hoeven te nemen met de bekende problemen van traditionele back-up: hoge kosten, complexiteit en beperkte mogelijkheden. Veeam levert gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor virtualisatie en de cloud en hierdoor zeer geschikt zijn voor moderne datacenters.

Veeam Backup & Replication™ biedt back-up, herstel en replicatie voor VMware en Hyper-V. Dankzij deze ideale VM-back-upoplossing kunnen organisaties voldoen aan RPO's en RTO's, tijd besparen, risico's uitsluiten en investeringen en operationele kosten aanzienlijk verlagen. Veeam Backup Essentials biedt Veeam Backup & Replication in een speciaal geprijsd pakket voor kleine bedrijven. Veeam Backup Management Suite™ combineert Veeam Backup & Replication met geavanceerde monitoring- en rapportagefuncties waarmee organisaties van elke omvang hun investeringen in virtualisatie kunnen beschermen, de productiviteit van beheerders kunnen verhogen en de dagelijkse beheerrisico's kunnen verminderen. Veeam Management Pack™ (MP) breidt bedrijfsmonitoring uit naar VMware via Microsoft System Center. Veeam levert ook gratis tools voor de virtualisatie-community.

Veeam is in 2006 opgericht door het team dat eerder Aelita Software groot heeft gemaakt, een bedrijf dat bekend stond om zijn Windows Server-beheeroplossingen. In 2008 heeft Veeam nworks overgenomen en heeft daarmee oplossingen aan zijn portfolio toegevoegd die het gat dichten tussen VMware en de virtuele infrastructuur- en bedrijfsbeheersystemen van Microsoft en HP.

Dankzij zijn wereldwijde dekking en snelgroeiende netwerk kan Veeam IT-professionals innovatieve en praktische oplossingen blijven bieden om hun virtuele VMware vSphere- en Microsoft Hyper-V-infrastructuren beter te beheren.

Bezoek de website van: http://www.veeam.com/