Witold Kepinski - 03 januari 2020

Cees Stelling van Centric naar Korton

Cees Stelling van Centric naar Korton image

Security specialist Cees Stelling heeft Centric verlaten en is bij Korton aan de slag gegaan. Dit meldt hij op LinkedIn.

Stelling meldt: "Na twee dienstverbanden van in totaal 12 jaar bij Centric, ga ik vanaf 2 januari van start bij Korton. Een uitdaging in een compacte en flexibele organisatie bij klanten met een grote maatschappelijke betekenis. In een functie waarin Vertrouwen en Consultative Selling nog ‘ouderwets’ met hoofdletters worden geschreven.

Bedankt Centric en klanten, voor de prachtige, leerzame en af en toe best stressvolle en spannende jaren. Ik ben er trots op dat ik hierbinnen mijn bijdrage heb mogen leveren aan het commerciële portfolio en aan de verdere ontwikkeling van het security portfolio. De projecten bij De Nederlandsche Bank, Openbaar Ministerie, Sanquin, TBI, Obvion en Strukton zal ik niet snel vergeten.

Bedankt leveranciers en samenwerkingspartners om deze successen mede vorm te geven en mogelijk te maken.

Bedankt aan de directe collega’s voor de hechte samenwerking in de verkoopteams. De teamspirit heeft Centric in de meest complexe deals tot grote hoogte gebracht. Veel succes met de verdere ontwikkeling van Security Management. Onze bestemmingen Succes & Plezier zijn hetzelfde, onze koers is anders."

Doe mee met Dutch IT Cloud Survey 2023 BW vierkant tot 31 mei 2023 SLTN Vierkant
SLTN liggend

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!