Wouter Hoeffnagel - 25 april 2020

Dinko Eror benoemd tot COO en lid van de Raad van Bestuur van Matrix42

Matrix42, gespecialiseerd in Digital Workspace Management, versterkt zijn managementteam. Dinko Eror (foto) is de nieuwe Chief Operating Officer van de organisatie.

Eror beschikt over meer dan 25 jaar ervaring in leidinggevende functies bij EDS, HP en EMC. Zijn meest recente functie was die van Senior Vice President en Managing Director van Dell/EMC in Duitsland die hij vier jaar vervulde. Hier was hij verantwoordelijk voor meer dan 3.000 werknemers. Hij was meer dan tien jaar bestuurslid van Dell Technologies EMEA en bekleedde prominente posities in brancheorganisaties zoals Bitkom, AmCham Germany, The World Economic Forum. Ook was Eror actief als universitair hoofddocent aan de Cooperative State University Mannheim.

Customer Service en Operational Excellence

In de nieuw opgerichte Board-afdeling voor Customer Experience and Operations bij Matrix42 is Eror verantwoordelijk voor alle taken en teams met betrekking tot Customer Service en Operational Excellence. Matrix42 creëert hiermee een nieuwe functie om klanten beter, uitgebreider en persoonlijker van dienst te zijn. Vooral tijdens de huidige Corona-crisis merkt Matrix42 dat er veel vraag is naar producten op het gebied van Remote Work, Business Continuity en de modernisering van digitale werkplekken. De organisatie is van plan consequent in deze gebieden te investeren en zijn productassortiment uit te breiden met aanvullende adviesdiensten, partnerships en productinnovaties.

Eror gaat met zijn internationale ervaring belangrijke impulsen geven aan zowel de groei van Matrix42 als de serviceprocessen. Een ander aandachtspunt waar hij zich op gaat richten is de uitbreiding van de cloud-business, waarin hij een expert en thought leader is. Zo staat hij wereldwijd in de top 25 van cloud-influencers op het brancheplatform Onalytica. De crisis versnelt ook de transformatie naar nog uitgebreidere cloudoplossingen sterk.

'Sterker uit de crisis komen'

Met Eror en de nieuw gecreëerde structuren versterkt Matrix42 zijn positie op centrale gebieden en verbetert het zijn wereldwijde klantenservice. CEO Oliver Bendig is daarom optimistisch: “We willen onze groei blijven voortzetten, omdat we sterker uit de crisis willen komen. Ik ben erg blij dat Dinko Eror onze nieuwe COO is. Zijn vele jaren ervaring, leiderschapskwaliteiten en passie voor het begrijpen van klantwensen en het ontwikkelen van oplossingen om daaraan te voldoen, zullen ons helpen te blijven groeien en een betrouwbare en innovatieve partner voor onze klanten te blijven.”

Eror vult aan: “Ik ben blij dat ik mijn ervaring kan inbrengen in een sleutelpositie in zo’n dynamische organisatie. Ik heb altijd met veel plezier rechtstreeks voor en met klanten gewerkt en ik kijk ernaar uit om bedrijfsprocessen van onze klanten direct vorm te geven. Matrix42 heeft de ideale kwalificaties om succesverhalen te schrijven.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!