Witold Kepinski - 04 juli 2020

Panasonic benoemt Hiroyuki Nishiuma tot baas B2B activiteiten Europa

Panasonic benoemt Hiroyuki Nishiuma tot baas B2B activiteiten Europa image

Panasonic heeft Hiroyuki Nishiuma aangesteld als algemeen directeur van Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU), gevestigd in Wiesbaden, Duitsland. Als manager van Panasonic met meer dan 30 jaar ervaring wil hij Panasonic's B2B-klanten helpen slagen en bijdragen aan de Europese samenleving door producten van hoge kwaliteit en oplossingen met toegevoegde waarde te bieden aan bedrijven in heel Europa.

"Europa is een volwassen samenleving die de wereld leidt in het aanpakken van het nieuwe normaal en sociale kwesties", zei Nishiuma. “We opereren in een snel veranderende en volwassen wordende zakelijke omgeving waarin organisaties met veel verschillende uitdagingen worden geconfronteerd, van de manier waarop ze werken tot de manier waarop ze goederen en diensten op de markt brengen en leveren. Onze technologie en het vermogen om technologieën te integreren om nieuwe oplossingen te bieden, vormen de kern van het oplossen van veel van deze problemen.”

Het bedrijf biedt een reeks producten die worden gebruikt bij de kritieke bedrijfsvoering om de kwaliteit continu te verbeteren. Deze omvatten mobiele computers, beveiliging, zakelijke communicatie en visuele oplossingen, evenals industriële medische vision-camera's. Door deze producten te combineren met zijn systeem- en service-integratiemogelijkheden, heeft Panasonic ook een groot nieuw B2B-oplossingeninitiatief geïntroduceerd, genaamd Gemba Process Innovation, om zijn Europese zakelijke klanten in de productie-, logistieke en retailsector te helpen innoveren om de productiviteit en klanttevredenheid te verbeteren.

Nishiuma brengt een brede ervaring met zich mee uit zijn eerdere rol als Senior Managing Executive Office en lid van de raad van bestuur van Panasonic Systems Solutions in Japan, waar hij in zeven opeenvolgende fiscale jaren inkomens- en winststijgingen behaalde do met sterke producten en oplossingen die de toegevoegde waarde van bedrijf aantonen.

Hij trad in 1988 in dienst bij Panasonic, na zijn studie Politics & Economics aan de prestigieuze Waseda University in Tokio.

SentinelOne BW 04-09-2023 tm 16-10-2023 Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
Gartner BN en BW liggend 5 juli tm 5 nov 2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!