Redactie - 07 september 2021

Martijn Diemèl versterkt PLTFRM

Martijn Diemèl versterkt PLTFRM image

Per 1 september is Martijn Diemèl bij PLTFRM aangesteld als tender en governance manager. Hij heeft ruime ervaring in het inschrijven op Europese aanbestedingen op o.a. de IT-markt en met het opzetten en borgen van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging en milieu. Naast dat hij interne procesvraagstukken gaat aanpakken en begeleiden wordt Martijn verantwoordelijk voor het managen van het tender en aanbestedingsproces en het verder positioneren van PLTFRM en haar partners.

Met de aanstelling van Martijn zet PLTFRM een belangrijke stap om haar model naar de publieke sector te brengen. “We krijgen veel vragen vanuit de markt over de toepasbaarheid van het PLTFRM model op overheidsorganisaties. Als PLTFRM hebben we het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in onze portalen, certificeringen en mensen”, aldus Sander Ellerman, oprichter van PLTFRM. “Naast veel kennis brengt martijn ruim 15 jaar ervaring in het managen van tenders mee, hetgeen voor onze organisatie, ons model en onze partners van grote toegevoegde waarde is.”

PLTFRM ontsluit een netwerk van gespecialiseerde IT dienstverleners die in samenwerking oplossingen realiseren. PLTFRM zet voor elk perceel/opdrachtscope de juiste partners in en regisseert deze samenwerkingen. Het organiseren, faciliteren en regisseren van zo’n samenwerkingsverband begint bij de selectie van de juiste partners en kwalitatief hoogwaardige inschrijvingen. Hier ligt de kracht van Martijn.

Zijn komst brengt een prachtige toevoeging aan het competentiespectrum van het PLTFRM team waar klanten en partners de vruchten van gaan plukken. “Wat mij erg aanspreekt is het PLTFRM bedrijfsmodel dat expertises synergetisch bundelt in de zeer interessante markt van managed services. Het enthousiaste PLTFM team staat voor kwaliteit met een langetermijnvisie dat de IT markt interessante perspectieven biedt en haar klanten keuzevrijheid geeft. Ik kijk ernaar uit om samen met onze partners mooie oplossingen te faciliteren voor onze klanten, aldus Martijn. “Het kantoor bevindt zich aan het Wilhelminapark in Utrecht, op slechts 5 minuten fietsen van mijn huis dus dat is een bijkomend voordeel.”

 

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!