Witold Kepinski - 01 juni 2022

Erwin Berkhuysen benoemd tot VP Home & Distribution Nederland

Erwin Berkhuysen benoemd tot VP Home & Distribution Nederland image

Schneider Electric, speler in de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering, heeft Erwin Berkhuysen per 1 juni 2022 aangesteld als Vice-President Home & Distribution Nederland. Met deze aanstelling versterkt Schneider Electric haar positie zowel op de residentiele markt als op het gebied van elektrisch laden.

Berkhuysen werkt sinds maart 2019 bij Schneider Electric als Head of Channel Sales. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de groei van de Home & Distribution-divisie. Deze divisie zet zich in om duurzame en slimme huizen te ontwerpen om de opwarming van de aarde tegen te gaan en een netto-nul toekomst te bereiken.

Debby Slofstra, Country President Netherlands: “Dit is de volgende positieve stap in onze groeiambitie en laat onze toewijding zien op de residentiele markt. Woningen zijn grootverbruikers van elektriciteit, met de aanstelling van Erwin Berkhuysen als VP Home & Distribution willen we hier verandering in brengen om de netto-nuldoelstellingen te bereiken.”

Erwin Berkhuysen: “Ik ben zeer verheugd met deze volgende stap bij Schneider Electric, dit geeft mij de kans om verder te bouwen aan een duurzamere residentiele markt en tegelijkertijd aan de groei van Schneider Electric Nederland. Mijn doel voor het aankomende jaar is om onze oplossingen en diensten in samenwerking met onze partners bekend te maken bij het grote publiek.”

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!