Martijn Kregting - 06 juni 2022

Quanza benoemt Judith Tolk tot directeur marketing & sales

Quanza heeft per 1 juni 2022 Judith Tolk aangesteld als Directeur Marketing & Sales. Tolk heeft ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Sales, IT en Management. Hiermee versterkt Quanza (Network & Cloud infrastructuur) het directieteam en wil het bedrijf haar groei versnellen.

De directie van Quanza komt met de benoeming van Tolk op vier leden: Arjan Lasschuit (Directeur Operations), Jan Martijn Metselaar (Directeur Technology), Adam van de Putte (Directeur Transition) en Judith Tolk (Directeur Marketing & Sales).

Ervaren directieteam

Frans ter Borg (Founder en Board Member Quanza Group) verwacht dat Tolk de positie van Quanza als beheerder van Network & Cloud infrastructuren zal verstevigen en uitbouwen. "Quanza zet hier een belangrijke stap door een zeer ervaren commercieel leider aan haar directie toe te voegen. Binnen Quanza is nu een ambitieus én ervaren directieteam aan het roer gezet. Dat geeft mij meer tijd om strategische samenwerkingen op te tuigen en het volste vertrouwen dat wij de verdere groei van Quanza gaan versnellen."

Zelf zegt Tolk over haar nieuwe functie: “Ik ben onder de indruk van de executiekracht en potentie van Quanza als het gaat om beheer van missie kritische infrastructuren. Dit zijn processen in het hart van de organisatie van klanten, deze zijn vaak kennis- en arbeidsintensief. Er is meestal geen standaardoplossing om deze te automatiseren. Aan de andere kant bestaat bij organisaties wel de wens om wendbaarder te worden, zodat zij sneller kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Ik zie het als mijn belangrijkste uitdaging best practices te vertalen naar passende oplossingen die helpen om de business van klanten te versnellen. Daar ga ik vanaf 1 juni, samen met mijn team, de volgende stap in zetten.”

Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BN V6

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!