Witold Kepinski - 08 juni 2022

Martin de Weerdt wordt CIO Randstad

Martin de Weerdt wordt CIO Randstad image

Randstad NV, speler in de HR-dienstensector, voert veranderingen door om haar senior leiderschapsteam verder te versterken door een Chief Human Resources Officer, Chief Equity Officer en een Chief Information Officer (CIO) toe te voegen. CIO wordt Martin de Weerdt.

Randstad maakt bekend dat Myriam Beatove Morale per 1 september 2022 bij het bedrijf komt werken als Chief Human Resources Officer (CHRO). Ze komt het meest recent van Cargill, waar ze de CHRO was. Myriam heeft een unieke combinatie van zakelijke ervaring in financiën, bedrijfsstrategie en HR in al zijn disciplines. Tijdens haar carrière heeft ze blijk gegeven van sterk strategisch denken en nauwgezetheid in de uitvoering.

Randstad kondigt met trots aan dat Audra Jenkins per 1 september 2022 Chief Equity Officer wordt. Ze kwam in 2008 bij Randstad Noord-Amerika en heeft als Chief Diversity & Inclusion Officer met succes diversiteit en inclusie verankerd in de bedrijfsdoelstellingen van de organisatie. In haar nieuwe rol zal Audra Randstad helpen om wereldwijd verandering teweeg te brengen en ervoor te zorgen dat we personeel creëren waar verschillen niet alleen worden begrepen, maar ook worden gewaardeerd en gevierd.

Randstad maakt ook bekend dat Martin de Weerdt per 1 augustus 2022 bij het bedrijf komt om de nieuw gevormde rol van Chief Information Officer (CIO) op zich te nemen. Martin komt naar Randstad vanuit Accenture, waar hij leiding heeft gegeven aan bedrijfspraktijken en talloze succesvolle IT-transformatieprojecten. Hij heeft blijk gegeven van een sterke focus op kwaliteit bij het opleveren van transformatieprojecten, zowel intern als namens klanten.

Tot slot maakt Randstad ook bekend dat René Steenvoorden, die in 2016 in dienst trad bij Randstad en in 2020 lid van de Raad van Bestuur werd, op 1 oktober 2022 terugtreedt uit de Raad van Bestuur en uit zijn rol als Chief Digital Officer. Hij blijft bij Randstad als senior adviseur voor nog eens 12 maanden om te zorgen voor een soepele overdracht en overdracht van verantwoordelijkheden voordat andere kansen worden nagestreefd.

Pax8 BW 29-05 tm 18-06-2023 SLTN Vierkant
Skykick BN 30-05 t/m 07-06

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!